Wat is er bij een feestje nu handiger dan een plastic tafelkleed? Nee, wij konden ook niets bedenken. Na een feestje of ander soort gelegenheid, even een doekje eroverheen en hij is weer schoon. Dit houdt de tafel schoon en daarbij is het plastic kleed snel opgeruimd. Wanneer u een themafeestje aan het organiseren bent of een andere gelegenheid met een bepaald thema, bent u bij ons aan het juiste adres. Koop een kleed van een speciale thema uitvoering. Bij ons vind je bijvoorbeeld een Frozen tafelkleed, maar u kunt ook kiezen uit kleden van andere kinderhelden, zoals; de Minions, cars, Ninja Turtles en Woezel en Pip. Allemaal belangrijke kinderhelden die op een tafelkleed staan. Dat is pas echt leuk. De gele mannentjes van de Minions staan erg leuk bij een kinderfeestje. Ook de stoere auto’s van Cars staan er leuk op.

Fysieke winkel voor een plastic tafelkleed

Waar in Nederland kunt u zich nu laten inspireren voor het kopen van een plastic tafelkleed? Dat kan bij onze fysieke winkels in Amsterdam Osdorp, Amsterdam-Noord, Amsterdam Bos en Lommer, Amsterdam Bijlmer en Almere. De winkels in Noord-Holland zijn gemakkelijk aan te rijden met de auto. Ook met het OV zijn ze goed te bereiken. Voor de auto’s is er genoeg ruimte om te parkeren. Onze winkels zijn ook nog eens zeven dagen per week geopend. Dus door deze dagen kunt u altijd wel even bij ons langs om inkopen te doen voor uw thema feestje.

Webshop

In onze webshop zijn echt alle varianten van een plastic tafelkleed te vinden. U kunt het zo gek niet bedenken of we verkopen het. Wij verkopen eigenlijk vooral artikelen die meehelpen aan de feestvreugde en daarbij vooral het eenvoudiger maken van uw middag of avond. Naast deze borden kunt u bij ons ook terecht voor een wegwerpservice van al u feest artikelen.