Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Jouw artikel op deze positie

Bij 300 Woorden heb je de mogelijkheid om gratis een artikel te plaatsen. Je artikel staat in eerste instantie met een samenvatting op de homepage en afhankelijk van het aantal artikelen die door anderen geplaatst worden verdwijnt je artikel uiteindelijke van de homepage. Daarnaast komen de populaire artikelen automatisch langer op de homepage te staan en bestaat er de mogelijkheid dat jouw artikel naar voren komt in de lijst met willekeurige artikelen.

Wil je jouw artikel wat extra gegarandeerde aandacht geven dan is dit de plek om dat te doen. Voor 15 euro plaats je jouw zelf geschreven artikel een maand lang bovenaan op de homepage. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden voor jouw artikel.

1 reactieaan “Jouw artikel op deze positie”

  1. Dennis schreef:

    Goed idee!
    Wat moet ik doen om een leuk artikel van mijn website op deze site te zetten?

    Ik denk echt dat Stickerland een leuk onderwerp kan zijn.
    Eventueel een vraagbaak kan ook, ik heb meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van stickers maken en online verkopen ervan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top