In dit artikel leest u alles over hoe Gabor schoenen precies worden gemaakt. Heb je dit altijd al willen weten, lees dan snel verder!

Het traject van Gabor schoenen

Het maken van Gabor schoenen is een heel traject wat nodig is om tot deze hoogwaardige kwaliteit schoenen te komen. Dat is ook de reden waarom er geen een schoen de fabriek verlaat zonder dat deze door de uitgebreide kwaliteitscontrole is geweest.de afwerking moet perfect zijn. Het begint allemaal met het maken van een houten leest. Daar heeft Gabor schoenen een eigen afdeling voor. Deze houten leest is een soort proefmodel die wordt gebruikt om bijvoorbeeld nieuwe modellen te kunnen ontwerpen en tekenen. Gabor maakt deze leesten zelf om de goede pasvorm van de schoenen te kunnen garanderen. Ook worden deze proefmodellen gebruikt om de loopzolen te kunnen maken. De volgende stap is het digitaliseren van het proefmodel. De houten leest wordt daarna vervangen door een kunststof of plastic proefmodel.

Leer van Gabor schoenen

Het is een heel proces voor dat deze Gabor schoenen helemaal klaar zijn en de fabriek mogen verlaten. Ook het leer dat voor de schoenen wordt gebruikt moet uitgebreid getest en gecontroleerd worden. Een paar punten war het leer op wordt getest zijn onder andere hoe soepel het leder is de sterkte, hoe het eruit ziet en wat voor structuur het heeft. Het is een hele lijst met criteria waar het leer precies aan moet voldoen. Daarna volgt het uitsnijden van alle onderdelen van de Gabor schoen.in het productie proces van deze schoenen zitten ook onderdelen die nog met de hand gedaan worden. Bij alle stappen die gedaan worden bij het productie proces van Gabor schoenen wordt de kwaliteit, het comfort en de afwerking van de schoenen heel goed gecontroleerd. Alleen op die manier kunnen ze je de garantie geven dat je Gabor schoenen van perfecte kwaliteit zijn en een heel prettig draagcomfort hebben. Doordat met name heel veel vrouwen zeer tevreden zijn over deze Gabor schoenen wordt dit merk steeds populairder.