Echte koffie leren zetten, het lijkt zo simpel, maar er gaat echt veel tijd inzitten als je kwalitatieve koffie wilt leren zetten. Waarschijnlijk heb je thuis een redelijk simpel apparaat om je koffie te zetten, vaak met 1 druk op de knop kan je al een goede bak koffie krijgen. In horecagelegenheden gaat het toch allemaal net even iets anders. Daar wordt de koffie versgemalen en bereidt en deze technieken zal je echt aan moeten leren. Nu kan je bijvoorbeeld de technieken leren bij een koffie academy om zo tot het beste resultaat te komen voor je klanten.

Specialiseren in koffiezetten

Koffie leren zetten is dus eigenlijk een heel proces, zeker als je dit op een speciale manier zou willen doen. Voor de horecagelegenheden is dit heel belangrijk. Bij de koffie academy leer je dus op een professionele manier de technieken om tot de beste koffie te komen. Je kan ervoor kiezen om een aantal basistechnieken te leren, maar je kan er ook voor kiezen om je jezelf te laten specialiseren in een bepaald onderwerp. Voor al deze cursussen is een speciaal certificaat die je kan tonen aan je klanten zodat je kan laten zien dat jij ook daadwerkelijk een specialist ben.

Ook op locatie

Je kan verschillende cursussen bij de koffie academy volgen, maar het is ook mogelijk om de specialisten naar je eigen locatie te laten komen. Op deze manier leer je op een professionele manier met je eigen apparaten om te gaan en weet je precies wat de beste manier is om deze te gebruiken. Op deze manier is het ook mogelijk om meerdere mensen mee te laten kijken en zo krijg je ook meerdere specialisten.

Inschrijven

Er zijn verschillende manieren te bedenken om je in te schrijven, je kunt bijvoorbeeld contact opnemen, maar je kunt je ook aanmelden via de website.