Wanneer u op zoek bent naar een goede makelaar Ede, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar en houden ervan om goed kwaliteit te leveren. Voor het verkopen van uw woning kunt u bij ons altijd aankloppen. Schakel ervaren makelaars in en wij helpen u graag bij de verkoop van uw waardevolle woning.

Waardebepaling is belangrijk bij Makelaar Ede

We begrijpen dat u de juiste waarde wilt hebben voor uw woning, daarom is dit een van de belangrijkste werkzaamheden bij makelaar Ede. Wanneer u met ons in zee gaat voor de makelaar van uw huis is de waardebepaling helemaal gratis. Want dit is immers de eerste stap naar het verkopen van uw huis. Nadat deze taxatie van uw huis is gemaakt gaan we verder met onze diensten. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we met de makelaar jouw wensen en op die manier denken we met u mee. We hebben veel kennis als het gaat om de lokale huizenmarkt en weten je woning naar waarde goed in te schatten. Hieruit volgt een realistische vraagprijs. Wij gebruiken voor deze taxatie onze eigen methode. Deze bestaat uit drie losstaande onderdelen. De eerst is op de markt brengen van je woning. We stellen daarbij een uniek verkoop en marketingplan op voor uw woning. Er staat in welke middelen wij inzetten om de woning onder de aandacht te brengen. De tweede is de bezichtiging en onderhandelingsproces. De derde is het afhandelen van de verkoop. Zo houden we contact met de notaris die aanwezig is tijdens de daadwerkelijke overdracht.

Onderhandelen en zoeken

Wij zijn als Makelaar Ede natuurlijk op de hoogte van de huidige woningmarkt. Dit is nodig om vervolgens samen de geselecteerde bezichtiging te doen. Zo kunnen wij u helpen zoeken naar de geschikte woning. Kijk op onze site voor meer informatie.