Systeemwanden zijn er in vele verschillende soorten, maten en kleuren. Ze zijn op maak te maken, wat maakt dat een systeemwand exact aan jouw wensen kan voldoen. Door middel van systeemwanden kun je op een heel eenvoudige manier een extra uitstraling toevoegen aan het pand.

 

Specialist

Een bedrijf die al tientallen jaren ervaring heeft in het produceren en plaatsen van systeemwanden is Brakel Totaal Projects. Zij zijn met recht een specialist op het gebied van plaatsen en produceren. De systeemwand is iets waar zij als bedrijf al veertig jaar ervaring in hebben. Waar er vroeger in beperkte mate vraag was naar dit product, is in de huidige markt te zien dat het erg in trek is. Met name door de komst van het flexwerken binnen de kantoortuinen, blijkt een systeemwand de uitkomst te zijn. Een systeemwand is gemakkelijk te demonteren, wat maakt dat het geen permanente verbouwing veroorzaakt. Ben je na twee jaar tijd al weer toe aan een nieuwe indeling van het kantoor, dan is dat met het gebruik van systeemwanden geen enkel probleem. De systeemwand is nu een ‘All-in Wall systeem’. Dit is een innovatieve en duurzame systeemwand die al lange tijd een begrip onder binnenhuisarchitecten.

 

Advies

Bij Brakel Totaal Projects kun je vrijwel elke systeemwand vinden naar jouw wens. Dit komt omdat zij zowel het plaatsen als produceren volledig in eigen hand hebben. Een kleine aanpassing is dus geen probleem, want gemakkelijk en snel worden wijzigingen doorgegeven. Bovendien heeft Brakel Totaal Projects met jarenlange ervaring een goed ook voor het inrichten van een kantoorpand. Gelet op akoestiek en licht zal er rekening worden gehouden met het plaatsen van de systeemwand. Ook staat veiligheid door ene systeemwand hoog in het vaandel. Zo is er ook keuze voor brandwerende wanden. Afhankelijk van de inrichting van het pand moet het gebouw in verschillende compartimenten in te delen zijn. Brakel Totaal Projects kijkt samen met jou naar de mogelijkheden!