Gevel reinigen

Uw gevel reinigen is een handeling die op professionele wijze uitgevoerd dient te worden. Het is moeilijker dan het klinkt, en te allen tijde moet u deze taak aan experts overlaten. R. de Jong Schoonmaakservice is hiervoor uw beste optie in Oudewater en omgeving!

We hebben al meer dan 35 jaar ervaring in het vak en staan bekend als professioneel en betrokken. Ons werkveld is vrij klein, waardoor onze relatie met de klant altijd erg sterk is. U kunt bij ons terecht voor nog meer diensten naast gevel reinigen, zoals glas wassen en vloeronderhoud.

We voeren het gevel reinigen uit voor vrijwel alle partijen; zorgcentra, bedrijven, schoolinstellingen en kantoorgebouwen kunnen bijvoorbeeld allemaal bij ons terecht. U kunt ons inhuren voor een gevel, maar ook meerdere. Keuze genoeg dus!

Waarom gevel reinigen?

Vroeg of laat is het voor iedere gevel wel eens nodig: de gevel moet gereinigd worden. De reden hiervoor is jarenlange blootstelling aan de buitenlucht, met alle weersomstandigheden van dien. Vervuiling door mos, roet of algen is vaker regel dan uitzondering, voornamelijk omdat het zo onvermijdelijk is. Daar zijn buitenmuren nu eenmaal voor bedoeld.

Wanneer de vervuiling geconstateerd wordt is het noodzakelijk dat de reiniging zo spoedig mogelijk plaatsvindt. Dit omdat de vervuiling op den duur schade kan veroorzaken aan uw gevel, en dit moet natuurlijk te allen tijde voorkomen worden.

R. de Jong Schoonmaakservice neemt de taak van het gevel reinigen zeer serieus. We pakken de vervuiling op een effectieve en professionele manier aan met behulp van een moderne hogedrukspuit die geen centimeter aan het toeval over laat. Deze methode laat uw gevel er weer als nieuw uit zien.

Naast het reinigen bieden wij ook de mogelijkheid om uw gevel te laten impregneren. Dit houdt in dat de vervuiling in de toekomst makkelijker verwijderd kan worden.

Hebben we uw interesse gewekt, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!