Is jouw bedrijfspand nu een grote open ruimte, maar zou je dit graag anders indelen? Het is vaak moeilijk om een vaste keuze te maken voor de indeling van de kantoorplek. Soms heb je de hele ruimte nodig, terwijl je op andere momenten een aantal dagen achtereen liever in kleinere ruimtes werkt met projectgroepen. Dit kan met een mobiele paneelwand! Een paneelwand is een muursysteem dat via een rails langs het plafond loopt. Dit maakt dat de muur eenvoudig geopend kan worden en naar wens ook weer dicht kan worden gedaan. Dit is geen rocket science, maar heel eenvoudig te verschuiven. Binnen vijf minuten ga je van een grote open ruimte naar aparte werkkamers. De indeling hiervan bepaal je zelf. Er zijn allerlei mogelijkheden die je zelf kunt kiezen. Je zal nooit meer last hebben van ruimtegebrek of geluidsoverlast.

 

Voordelen

Een paneelwand heeft veel voordelen. Deze worden hieronder voor jou op een rijtje gezet:

  • Je vergroot de flexibiliteit van jouw kantoor, school of bedrijfsruimte. Het is natuurlijk heel prettig als je een vergaderzaal in tweeën kunt splitsen
  • De paneelwand is gemakkelijk in gebruik. Er wordt een eenvoudig railsysteem aan het plafond gemonteerd die gemakkelijk te bedienen is.
  • De paneelwand richt geen schade aan op de vloer. Het is een zwevende wand die het oppervlak dus netjes houdt.
  • Nooit meer last van ruimtegebrek. Door het zelf in te kunnen delen heb je altijd voldoende kleine zaaltjes en ook een grote open ruimte.
  • Afwerking van de wanden is volledig naar eigen keuze in te richten
  • Al je wensen en eisen kunnen gepersonaliseerd worden

 

Brakel Totaal Projects

De paneelwanden zijn niet alleen voor kantoren, scholen of bedrijfsruimtes. Ook veel horecagelegenheden en in de evenementenbranche wordt gebruikgemaakt van paneelwanden. Lijkt een paneelwand jou ook een goede uitkomst voor jouw werkruimte? Neem dan contact op met Brakel Totaal Project.