TAG Heuer Connected

TAG Heuer is een van de grootste Zwitserse horlogemerken en dat is terug te zien in de kwaliteit dat dit merk levert. Dit luxe horlogemerk heeft nu een hypermoderne smartwatch op de markt gebracht: de Connected serie. Deze serie bestaat uit horloges die met geavanceerde technieken zijn opgebouwd en voor allerlei toepassingen kunnen worden gebruikt. De smartwatches in de TAG Heuer Connected serie zijn vervaardigd uit titanium waardoor ze veel lichter en schokbestendiger zijn dan horloges van staal of goud.

 

TAG Heuer Connected: wat houdt het precies in?

De TAG Heuer Connected serie is het schoolvoorbeeld van een perfecte combinatie tussen luxe en intelligentie. Dankzij de nauwe samenwerking met Google en Intel heeft TAG Heuer een smartwatch weten te fabriceren die connectiviteit combineert met Zwitserse precisie. De horloges uit deze serie beschikken over meerdere geavanceerde en intelligente technieken, waaronder een Intelprocessor die Bluetooth en Wi-Fi ondersteunt. De horloges beschikken over een 4GB geheugen. Een horloge uit de TAG Heuer Connected serie is eenvoudig op te laden dankzij de lithium-accu, en ze zijn tevens gemakkelijk te synchroniseren met uw smartphone. Voor deze serie zijn inmiddels al veel applicaties ontwikkeld, waaronder Google Maps en Google Translate.

 

Wat hebben wij in huis?

Bij Juwelier van Willegen is de TAG Heuer Connected serie verkrijgbaar. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren banden, namelijk zwart, wit, rood, blauw, groen en geel.

 

Wanneer u een horloge uit deze serie aanschaft ontvangt u standaard twee jaar garantie. De verzending van de horloges is bij ons gratis en ze zijn te allen tijde uit voorraad leverbaar. Juwelier van Willegen is aangesloten bij de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche, dus u kunt van ons uitsluitend kwalitatieve producten en service verwachten.

 

Heeft u interesse in de TAG Heuer Connected serie, of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.