Tennissen in Delft

Wil je graag een tennisbaan huren in regio Delft? Tennispark de Delftse Hout is een echte aanrader met veel tennisbanen tot haar beschikking. Het tennispark heeft namelijk 8 binnenbanen en 12 gravelbanen buiten. Er zijn eigenlijk altijd wel een aantal tennisbanen beschikbaar die gehuurd mogen worden zowel in de zomer al in de winter. Er kan makkelijk online gereserveerd worden voor onze tennisbanen. De tarieven zijn verschillende in de zomer en de winter.

Zakelijk tennisbaan huren

Je kan ook voor zakelijke doeleinden een tennisbaan huren. Dit is zelfs een goed idee om te doen! Sporten is fijn en gezond en door de tennis sport uit te oefenen kunnen collega’s of zakenrelaties elkaar beter leren kennen onder het genot van een potje tennis! Een tennis teamuitje kan erg goed dienen om een beter teamgevoel te krijgen of klantenbinding te verhogen. Sterker nog, er is zelfs uit onderzoek gebleken dat tennis met het bedrijf een positieve uitwerking kan hebben aan de bedrijfscultuur. Het kan voor verschillende voordelen zorgen zoals minder ziekteverzuim en dat de prestaties van de werknemers hoger worden. Een tennisbaan huren heeft dus een positieve uitwerking op je bedrijf!

Er zijn veel mogelijkheden om een bedrijfsuitje bij ons op de tennisbaan te organiseren. Er kan een baan gehuurd worden en erna kan er een lunch of diner georganiseerd worden. Verder is het ook mogelijk om een zaal te huren en hier een feest of receptie te houden. Dit kan zelfs nog in onze kantine, wat er het beste aansluit!

Clinic

Verder worden er ook nog eens tennis clinics georganieerd bij ons op het tennispark. Naast een tennisbaan huren behoort dit dus ook nog tot de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Een clinic zijn verschillende lessen en dit kan voor beginners als voor gevorderden. Het is leuk voor collega’s om elkaar zo nog beter te leren kennen tijdens een tennis clinic. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website! Hier is van alles te vinden.