Feestje in Delft?

Woon je in de buurt van Delft en heb je binnenkort een feestje te vieren? Dan hebben wij een gave zaal voor jou te huur! Wat handig is, is dat Delft erg goed bereikbaar is dus een zaal huren Delft voor als je mensen uitnodigt uit verschillende delen van Nederland is altijd handig. Er zijn verschillende zalen beschikbaar bij ons tennispark waaruit gekozen kan worden wanneer je een zaal gaat huren.

Zaal huren Delft

Naast tennissen kan er dus je dus ook een zaal huren Delft! Naast de tennisbanen hebben wij verschillende aparte zalen die gehuurd kunnen worden en de net compleet vernieuwde kantine is te huren. Doeleinden waar de zalen voor gebruikt kunnen worden is voor een feest of een vergadering. De tennisbanen kunnen ook afgehuurd worden als iemand dat zou willen. Dit is bijvoorbeeld leuk bij een teamuitje. Het is dan bijvoorbeeld een idee om overdag lekker met het team te gaan sporten en naderhand in de avond een feest te houden in één van onze feestzalen. Wil je meer weten? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact op.

Tennispark

Wij zijn een flexibel en transparant bedrijf en daar kan je ook zeker op rekenen. Bij ons een zaal huren Delft biedt veel mogelijkheden. Wij hebben vooral erg veel succes door onze flexibiliteit en de goede service die wij aanbieden. Wil je graag een zaal huren voor je bedrijfsuitje? Dan kan dat zeker bij Tennispark de Delftse hout! De locatie is supergoed geschikt voor leuke feesten en partijen. Delft is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Door deze reden kan je ook een feestje geven wanneer je van iets verder weg komt. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie. Wij horen graag van je!