Met seizoenpieken kun je als ondernemer voor lastige keuzes komen te staan. Zorg ik voor permanente extra capaciteit, of ga ik in zee met tijdelijk personeel? Beide opties brengen nadelen met zich mee. Met extra capaciteit heb je weliswaar permanente mankracht, die bovendien actief mee gaan delen in de bedrijfscultuur, maar daar tegenover staat overbezetting in de dalen.

De andere optie van tijdelijk extra personeel voorkomt dat je overbezet bent in tijden van rust, maar ook die keuze heeft nadelen. Personeel is er altijd maar tijdelijk, waardoor enige binding met het bedrijf ontbreekt. Bovendien geeft tijdelijk personeel ontzettend veel rompslomp. Papier hier, formulier daar: het levert vaak een administratieve overload op.

Maar wat is dan de juiste koers om te varen? Welke van de kwaden moet je kiezen? Je wil tenslotte ook geen omzet mislopen tijdens de seizoenpieken. Zelf heb ik gekozen voor een alternatief. Ik wilde ook geen omzet mislopen, maar ik zat ook zeker niet te wachten op alle administratieve rompslomp die tijdelijk personeel met zich meebrengt. Dus ik ben gaan zoeken naar een alternatief en die heb ik inmiddels gevonden: Inhuurproces

 

Inhuurproces.nl maakt tijdelijk personeel inhuren makkelijk?

Hoe zorgt inhuurproces.nl er dan voor dat je al die administratieve rompslomp niet hebt? Inhuurproces.nl biedt haar klanten de mogelijkheid om met het Vendor Management System te werken. Hierdoor wordt het gehele proces van personeelsaanname geautomatiseerd en tegelijkertijd gedigitaliseerd. Op die manier worden je zowel tijd als kosten bespaard. Bovendien weet je zeker dat je aan alle Europese richtlijnen, regels en wetten voldoet als je gebruikt maakt van het Vendor Management System van inhuurproces.nl. Bovendien biedt dit systeem de klassieke voordelen die online omgevingen bieden: het is gemakkelijk, snel, zeer overzichtelijk en hulp is altijd dichtbij.

Voor mij was www.inhuurproces.nl de ideale oplossing. Mijn bezwaren tegen tijdelijk personeel, die vrijwel volledig veroorzaakt werden doordat ik zo opzag tegen die berg aan administratie, zijn zo goed als volledig weg. Iedereen die tegen hetzelfde probleem aanloopt zou ik dan ook van harte willen aanraden om eens een kijkje te nemen op hun site.