De laatste paar jaren ontwikkelt de markt zich op alle vlakken. Ook in de schoonmaakbranche. Dit levert uw bedrijf voordelen op. SVP Schoonmaakbedrijf Dordrecht kan op deze manier specifieker schoonmaken.

Een van deze ontwikkelingen is het gebruik van sensoren. Deze sensoren meten hoeveel mensen een ruimte ingaan. Zo weten we welke ruimtes er meer aandacht nodig hebben dan andere. Als blijkt dat het linker toilet vaker gebruikt wordt dan het rechter toilet, is het vanzelfsprekend dat er ook meer aandacht met schoonmaken besteed moet worden aan het linker toilet. Naast de schoonmaak van uw toiletten, regelt SVP Schoonmaak al uw sanitaire voorzieningen. De bevoorrading van papieren handdoekjes, toiletpapier en zeepdispensers is iets wat u helemaal uit handen geeft. Weer een zorgenpost minder.

Daarnaast houdt SVP Schoonmaakbedrijf Dordrecht een logboek bij. Zo weet u precies welke werkzaamheden er uitgevoerd zijn. Daarnaast weet u op deze manier wanneer het tijd is voor de periodieke werkzaamheden als glazenwassen, gevel reiniging of een specialistische reiniging.

SVP Schoonmaak heeft een speciaal team dat opgeleid is voor de specialistische reinigingen. Een specialistische reiniging is namelijk niet te verwarren met een schoonmaakbeurt. Ruimtes waar veel mensen komen hebben meer aandacht nodig. En de verschillende materialen hebben allemaal een eigen manier van reiniging.

Duurzaamheid SVP Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat tegenwoordig hoog in het vaandel. Duurzaamheid is een van de belangrijkste begrippen. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn vaak slecht voor het milieu. Verspilling is uit den boze. Bij SVP Schoonmaak staat de klant centraal. Zo kunt u zelf bepalen wanneer uw pand schoongemaakt wordt. Bijvoorbeeld buiten kantooruren zodat uw werknemers niet gestoord worden.

Kwaliteit staat voorop. ISO 9901 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Brancheorganisatie OSB geeft het OSB-keurmerk uit. Het keurmerk staat voor betrouwbaarheid en geeft weer dat een organisatie over de juiste vakkennis beschikt. SVP Schoonmaakbedrijf Dordrecht voldoet aan beide keurmerken.