Het onderhoud van een bedrijfspand kost veel tijd. Daarnaast is het intensief werk. Uw medewerkers hebben eigen taken, het is zonde om deze taken op te offeren voor schoonmaakwerkzaamheden. Uw schoonmaakbedrijf Delft zorgt ervoor dat alles er tiptop in orde uitziet.

SVP Schoonmaak heeft een jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfspanden in verschillende sectoren: De zorg, industrie, automotive en het onderwijs. Uw kantoorpand is veilig in de bekwame handen van de medewerkers van SVP. Belangrijk om te weten is dat alle medewerkers over een VCA-diploma beschikken. In de schoonmaak van haven & industrie is dit onmisbaar. Daarbij beschikken sommige medewerkers over aanvullende diploma’s als een hoogwerker- of heftruckcertificaat.

Vertrouwen

Als er mensen in uw kantoorpand rondlopen, is het altijd fijn om te weten dat deze te vertrouwen zijn. Om deze reden worden alle medewerkers van SVP Schoonmaak uitvoerig gescreend. Daarnaast is iedereen voorzien van een medewerkerspas. Zo weet u precies welke mensen er in uw pand aan het werk zijn.

SVP Schoonmaakbedrijf Delft zorgt ervoor dat zowel de binnen als buitenkant van uw pand er smetteloos uitziet. U kunt namelijk ook terecht bij SVP voor het reinigen van gevels. Het pand heeft een representatievere uitstraling. Ook wordt de levensduur van het pand verlengd, door het regelmatig bijhouden van het gebouw. En wat dacht u van de glazen? Natuurlijk licht beïnvloed de werkprestatie positief. Voor het wassen van uw glazen schakelt u SVP Schoonmaak in.

Werkwijze SVP Schoonmaakbedrijf Delft

SVP volgt geen standaardprocedure op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Er wordt rekening gehouden met uw wensen. Voordat u een klant ontvangt in de vergaderruimte, zorgen de medewerkers van SVP ervoor dat deze extra aandacht krijgt. Ook zorgen zij voor alle sanitaire voorzieningen: handdoekrollen, zeepdispensers, toiletborstelgarnituren en afvalbakken. Alle lasten worden u ontnomen.

Contact

De flexibele werktijden van SVP Schoonmaakbedrijf Delft zorgen ervoor dat de schoonmakers uitkomen in uw planning. Zo hebben uw medewerkers geen last van afleidingen tijdens hun werkzaamheden.