Heeft u behoefte aan een Schoonmaakbedrijf Rotterdam? SVP Schoonmaak is een gevestigde naam in de omgeving van Rotterdam en kan op dit gebied alles realiseren wat u wenst op gebied van schoonmaak en onderhoud.

SVP Schoonmaak werkt met 150 specialistische schoonmakers die elke dag enthousiast te werk gaan om uw gebouw te onderhouden, schoonmaken en te reinigen! Hun medewerkers noem zichzelf ook wel vakidioten. Het klinkt idealistisch maar iedereen bij SVP Schoonmaak is zo. Een Rotterdamse mentaliteit is een gepaste toevoeging hiervoor. Schoonmaakbedrijf Rotterdam SVP Schoonmaak is daarom het ideale bedrijf voor een langdurige samenwerking.

Waarom SVP Schoonmaak?

SVP Schoonmaak is een van de bekende schoonmaakbedrijf Rotterdam. Zij zijn actief in verschillende branches waar zij de focus op leggen. Zij werken voornamelijk nauw samen met de zakelijke markt op gebied van:

  • Zorg
  • Haven en industrie
  • Automotive
  • Onderwijs
  • Kantoor
  • Wooncomplexen

Daarbij houdt SVP Schoonmaak rekening met duurzaamheid. MVO en duurzaamheid zijn tegenwoordig uiteraard van belang bij het ondernemerschap. Het familiebedrijf stelt haar opdrachtgever centraal. Vanzelf sprekend. Zij geloven erin dat het verschil zeer zeker te zien is tussen klantvriendelijk doen en klantvriendelijk zijn. Daarnaast zijn zij ook actief in de maatschappij. Zo hebben zij met een groot deel van hun team gefietst voor ‘St. Vrienden van Sophia Kinderziekenhuis’.

SVP Schoonmaak is tevens ook gecertificeerd voor onder andere het VCA, OSB en NEN 4400-1 keurmerk. Hiervoor zijn zij grondig geïnspecteerd en hebben zeer zeker deze certificeringen verdiend vanwege hun uitstekende kwaliteit.

Contact

Denkt u dat SVP Schoonmaak, schoonmaakbedrijf Rotterdam, de juiste partij is voor uw schoonmaak en onderhoud werkzaamheden? Dan geloof ik zeker dat u bij hun aan het juiste adres bent voor die taken.

Neem dus snel een kijkje op hun website voor meer informatie en stuur een mail of neem telefonisch contact op om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen op gebied van schoonmaak.