Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Snelvouwdeur – aandacht voor elk detail

Als uw bedrijf een cleanroom bevat is het belangrijk dat de snelvouwdeur dichtheid van de doorgang bewaakt. De prestatiegerichte snelvouwdeur heeft een glad oppervlaktestructuur en geen uitstaande kanten. Zo kan deze optimaal gereinigd worden om de afzet van deeltjes geheel uit te sluiten. De deuren zijn overwegend geproduceerd van roestvrijstaal en conform de internationale richtlijnen en normen voor de cleanroom toepassingen.

Benieuwd wat de snelvouwdeur voor uw cleanroom kan betekenen? Wij leggen hieronder alles stapsgewijs uit. Door onze jarenlange ervaring en technische expertise bieden wij u de uitkomst voor uw organisatie.

Snelvouwdeur: specificaties voor uw cleanroom

We namen u net al even mee in een paar specificaties van de snelvouwdeur voor de cleanroom. Maar wist u dat onze deuren vrijwel geheel luchtdicht zijn? Daarnaast beschikken wij ook over het ISO klasse 6 certificaat. De rolvouwdeur beschikt over een uiterst slank zijframe en de deur heeft een gladde oppervlaktestructuur. Tevens heeft de rolvouwdeur een opensnelheid tot 0,8 milliseconden en de sluitsnelheid bedraagt tot 0,5 milliseconden.

Doordat de snelvouwdeur extreem smalle deurstijlen heeft werkt deze met een ruimtebesparende montage. Echter blijft esthetiek behouden, zelfs in de kleinste ruimtes. Een speciale schakelaar zorgt ervoor dat de deur terug naar automatische werking keert, zelfs na onderbreking van de voeding, hierdoor is manuele synchronisatie overbodig.

Per aanvraag kijken wij naar specifieke situatie van onze klant. Onze technische medewerkers gaan voor de juiste oplossing in elke situatie. Daarnaast beschikken wij over verschillende types snelvouwdeuren. Wij luisteren naar uw wensen en eisen en brengen een passend advies uit.

Contact

Benieuwd wat de toegevoegde waarde van een snelvouwdeur in uw cleanroom is? Er zijn tal van mogelijkheden beschikbaar. Bezoek onze website lees hier nog eens rustig alle informatie, of bel ons gerust even op. Onze medewerkers vertellen u alles over de verschillende types deuren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top