Een overheidsaccountant is een specialist in dienstverlening voor overheden. Overheden zijn in dit geval bijvoorbeeld gemeenten en waterschappen. Een overheidsaccountant kan voor de overheden verschillende controles uitvoeren. De meest bekende controle is die van de jaarrekening hier worden accounts namelijk veel mee geassocieerd. Daarnaast voert de overheidsaccountant ook controles gericht op het proces en de gegevens. Dit helpt bij aan een beter oordeel over de jaarrekening. Naast het controleren kunnen overheidsaccountants ook adviseren over hoe bepaalde zaken beter kunnen verlopen. Bij Astrium overheidsaccountants werken ze volgens een bepaalde werkwijze. De werkwijze is een herhalend proces van advies, verbetering en vervolgens een controle. Deze werkwijze zorgt er uiteindelijk voor dat de performance toeneemt.

Overheidsaccountant met een missie

Bij Astrium accountants staat de klant centraal en zijn ze heel betrokken. Dit zorgt ervoor dat de klanten en de mensen van Astrium accountants zichzelf overtreffen. Het leveren van topkwaliteit is voor Astium accountants het doel. Om zo goed mogelijk advies te geven is Astrium verdeeld in 3 gebieden. Deze 3 gebieden zijn:

  • Astrium accountants vooral voor het MKB
  • Onderwijsaccountants
  • Overheidsaccountants

Op deze manier kan Astrium advies op maat geven voor de klant. Op het gebied van overheidsaccountants is Astrium accountants gespecialiseerd op de lokale overheid. Astrium accountants heeft veel ervaring met de overheid en is daarom een echte specialist in het uitvoeren van de controles voor deze sector. De overheidsaccountants zullen veel bij u op locatie zien mocht u gebruik willen maken van een overheidsaccountant. Dit is handig omdat er zo makkelijk gecommuniceerd kan worden en er geen onduidelijkheden ontstaan.

Meer informatie

Voor meer informatie over wat een overheidsaccountant voor u kan betekenen kunt u naar de site van Astrium accountants. Op de site van Astrium accounts kunt u ook de contactgegevens zodat u met een specialist contact op kan nemen. Bij Astrium accountants helpen ze u graag dus neem gerust contact op.