RVS lassen

RVS (roestvast staal) lassen is een werkzaamheid die door professionals uitgevoerd dient te worden. Het vereist nauwkeurigheid en deskundigheid, en daarom is Kraan & Roos voor u de beste optie. Onze medewerkers zijn uitsluitend professionals met jarenlange ervaring in het vak, waardoor u gegarandeerd bent van vakwerk. We maken bij Kraan & Roos alleen gebruik van de meest geavanceerde machines en gereedschappen, en hierdoor kunnen wij blijvend blijven leveren in hoge kwaliteit.

 

Wat is RVS lassen?

Roestvast staal is een ijzerlegering die minstens 11% chroom bevat. Als er contact met zuurstof ontstaat vormt zich spontaan een chroomoxidehuid die het materiaal beschermt tegen corrosie. Dankzij de toevoeging van andere legering-elementen zoals nikkel en molybdeen) wordt deze bescherming tegen corrosie versterkt.

 

Deze eigenschappen zorgen er voor dat het materiaal voor veel toepassingen gebruikt kan worden. Dit is dan ook de reden waarom roestvast staal zo populair is. Als men het heeft over RVS lassen, heeft men het over het verbinden van metalen in vloeibare vorm. Deze metalen hoeven niet dezelfde producteigenschappen te hebben.

 

Er zijn omtrent lassen vandaag de dag veel verschillende technieken. Druklassen en smeltlassen vormen hierin de twee hoofdgroepen. RVS lassen vindt meestal plaats door middel van smeltlassen.

 

Kraan & Roos

Als u RVS wilt laten lassen maakt u een goede keuze als u voor ons kiest. We hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van RVS lassen. Onze kracht ligt in onze ervaring, deskundigheid en hoge service. Onze medewerkers zijn allemaal juist geschoold en weten tijdens iedere opdracht precies wat de bedoeling is.

 

We houden te allen tijde de ontwikkelingen op de markt in de gaten, zodat we zeker weten dat we onze klanten de juiste service en producten aan kunnen bieden.

 

Wilt u uw RVS laten lassen, of wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.