Restaurant Gouda

Bent u op zoek naar gezellig en goed bereikbaar restaurant? Gouda, specifieker gezegd Reeuwijk, is dé plek voor u! Bij restaurant HAPPZ kunt u genieten van heerlijke kleinere gerechten van over de hele wereld. Ons restaurant is ideaal voor zowel grote groepen als koppels en gezinnen.

 

In ons restaurant Gouda staan drie aandachtspunten centraal, namelijk proeven, delen en genieten. Bij ons restaurant kun je gerechten proeven die je nog nooit eerder geproefd hebt, en veel van deze gerechten zijn bedoeld om te delen met uw tafelgenoten. Een leuk avondje uit voor iedereen!

 

We zijn bij HAPPZ van alle markten thuis, en daarom denken we ook aan de grote eters onder onze klanten. Voor mensen die liever een groot gerecht willen dan meerdere kleine gerechtjes hebben we verschillende grillspecialiteiten!

 

Voor iedereen geschikt

De HAPPZ experience is bedoeld voor iedereen. Dus of u nu met uw geliefde, met uw familie of zelfs met uw volledige voetbalelftal langskomt: u kunt bij ons altijd terecht, en u zut gegarandeerd een leuke avond beleven.

 

Indien u met een grote groep bij ons komt eten kunt u voor een aangepast menu kiezen. Wij kunnen dan ons menu aanpassen naar uw wensen en behoeften. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een besloten evenement te vieren, bijvoorbeeld in de vorm van een brunch, lunch of feest. We hebben hier al veel ervaring mee: wij kunnen uw avond tot in de puntjes verzorgen!

 

Restaurant Gouda/Reeuwijk

U kunt op woensdag- en donderdagavond bij HAPPZ onbeperkt eten voor slechts 25 euro per persoon. Het is dan mogelijk om de hele avond te genieten van al onze 40 gerechtjes. U kunt ons menu gemakkelijk bekijken op onze website, maar u kunt uzelf natuurlijk ook laten verassen!

 

Heeft u interesse in een etentje in ons restaurant of wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op.