Al vier generaties lang zijn zij het aannemersbedrijf in Den Haag en omstreden. Bouma Bouw is er voor al uw renovatie en verbouwingsprojecten. Of het nou gaat om een eenpersoon klus waarbij er alleen een muur gestuukt en geverfd moet worden, of om een renovatie van een oud pand dat omgetoverd moet worden tot luxe villa, Bouma Bouw kan het allemaal!

Wat kan Bouma Bouw allemaal?

Als aannemersbedrijf hebben wij niet een bepaalde specialiteit. Wat ons kenmerkt is dat wij breed inzetbaar zijn. Dit houdt in dat wij niet gespecialiseerd zijn in een bepaalde tak van ons werkveld, maar dat wij zo goed als alle aannemers klussen uit kunnen voeren. Dit komt doordat Bouma Bouw een familiebedrijf en iedereen zo zijn eigen specialisme en voorkeur heeft. We leren met en van elkaar waardoor we allemaal goed zijn in wat we doen en we nooit uitgeleerd zijn. Bouma Bouw kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Demontagewerkzaamheden

Hierbij slopen we voornamelijk oude (bij)gebouwen of muren die eruit moeten.

  • Timmerwerk

Dit is erg uiteenlopend. We doen veel dakkapellen en kozijnen en deurposten plaatsen. Maar dit kan ook het leggen van vloeren en plinten zijn of het ontwerpen en maken van een ombouwmeubel.

  • Loodgieterswerk

Alles wat een loodgieter kan dat kunnen wij ook. Denk hierbij aan het leggen van leidingen (water en gas), maar ook aan de installatie, montage en het onderhoud van een cv ketel.

  • Stucwerk en tegelwerk

Wij maken een oneffen muur weer glad, een heel precies karwij. Nadat de wanden droog zijn zijn ze direct verf, behang of tegel klaar. Betegelen doen wij ook in bijvoorbeeld badkamers, hallen en keukens.

Contact

Voor al uw aannemersklussen zit u bij Bouma Bouw aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen voor een kosteloze offerte. De koffie staat altijd klaar!