Dankzij het vergelijken van energie aanbiedingen bespaar ik nu gemiddeld meer dan honderd euro per jaar en heb ik een gratis tablet. Voorheen zat ik altijd vast bij één leverancier maar kreeg ik nooit kortingen of cadeau’s.

Het vinden van energie aanbiedingen

Laatst was er weer een reclame op tv van een energieleverancier die een gratis tablet weggaf bij een nieuw contract. Wanneer je al jaren klant bent bij dezelfde energieleverancier krijg je helemaal niets, daarom dacht ik, ik ga ook overstappen naar een andere leverancier. Het bleek best lastig te zijn om een goede website te vinden met alle aanbiedingen. Toen kwam ik de website energie aanbiedingen tegen. Op deze website zie je heel mooi en duidelijk welke aanbiedingen er op dit moment geldig zijn.

Daarnaast kan je ook kiezen of je alleen een gas of stroom contract wilt, of juist een gas én stroom contract. Zo krijg je bijvoorbeeld alleen maar een gratis tablet bij een gas én stroom contract. Op deze website kan je ook de energie aanbiedingen per energieleverancier zien en zelfs alle energie contracten vergelijken.

Besparen dankzij energie aanbiedingen

Dankzij energie aanbiedingen heb ik nu een mooie gratis tablet van Samsung en bespaar ik ongeveer twintig euro per maand aan mijn energiekosten. Dat is toch al meer dan tweehonderd euro.

De aanbiedingen worden ook beoordeeld op de website. Zo krijgen sommige een hogere beoordeling omdat ze bijvoorbeeld veel goedkoper zijn dan normaal of bijvoorbeeld een deel van de opzegboete vergoeden. Er worden verschillende factoren meegenomen om te bekijken of de energie aanbiedingen goed zijn. Ik kwam erachter dat het belangrijk is om te letten op vaste of variabele tarieven, de contractduur, de energietarieven maar ook het vastrecht. Het vastrecht verschilt namelijk heel erg per leverancier. Het is aan te raden voor iedereen om over te stappen naar een andere leverancier en gebruik te maken van energie aanbiedingen.