Als overslagbedrijf hebben wij een zichtbare specialiteit, namelijk: Het inzetten van mobiele loskranen voor overslagwerkzaamheden. Wat ons extra bijzonder maakt is dat we dit op elke locatie in heel Nederland kunnen uitvoeren. We stellen ons graag op als de betrouwbare en flexibele partner voor particulieren en bedrijven. Met onze hands-on mentaliteit krijgen we elk klusje geklaard en met behulp van onze deskundige personeel is er voor elk probleem snel een oplossing te vinden. Ben je geïnteresseerd in onze werkzaamheden of wil je meer informatie voordat je contact met ons opneemt? Geen probleem! Kijk op onze website of lees dit stuk verder door.

Verladen van goederen

Behalve dat we overslagwerkzaamheden uitvoeren, hebben we ook nog meerdere diensten zoals het verladen van bulkgoederen vanuit zeeschepen en wegtransport. In dit proces proberen we zoveel mogelijk maatwerk te leveren zodat alles volgens de wensen van de klant gaat. Het is voor ons de grootste uitdaging om steeds weer met een passende oplossing te komen voor onze klanten. Ons motto luidt ook: Problemen zijn uitdagingen en samen komen we er vast wel uit. Dit is tot op het heden keer op keer gelukt en we hebben het volle vertrouwen dat dit consequent zal blijven lukken.

Kwaliteit

Naast het feit dat we onze werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren is de kwaliteit waarmee we werken ook van hoogwaardig niveau. Als overslagbedrijf krijg je te maken met diverse materialen en dit zorgt ook voor de bijkomende problemen. Doordat onze producten van hoogwaardig kwaliteit zijn kunnen we onze klanten garanderen dat we altijd het klusje geklaard krijgen. Als specialist zijn we gecertificeerd voor: Transport B4 (bevrachting van kust- en binnenvaartransport), op- en overslag van diervoerders B3 en Monstername GMP+. Kortom genoeg certificaten die jou als klant gerust kunnen stellen over de expertise van ons overslagbedrijf. Neem snel contact met ons op!