Een van de redenen van ongelukken is een slecht wegdek met slechte markeringen. In het buitenland zie je dat zowel het wegdek als de wegmarkering erg slecht is en dat deze met gemak wat verbeterd kunnen worden. Zo zie je bijvoorbeeld in Frankrijk dat hier soms zelfs complete markering ontbreekt op de wegen. Dit zijn ook vaak de plaatsen waar de meeste ongelukken gebeuren. De redenen hierachter zijn dat er grote onduidelijkheden zijn in deze gebieden.  Markering zorgt namelijk op zichzelf al heel erg voor duidelijkheid en is daarom ook onmisbaar geworden op de wegen. Toen Nederland begon met een kwalitatief hoog infrastructuur te bouwen is de markering er vanzelf bijgekomen als eis. Tegenwoordig gebeuren er veel minder ongelukken en een van deze oorzaken is dat de markeringen op de wegen duidelijk en juist staan aangegeven.

 

Wat wij kunnen

Wij zijn ondertussen verantwoordelijk voor alle wegmarkering die je kan vinden in Nederland. Wij hebben vele verschillende producten die wij toegepast hebben tijdens het aanbrengen dan de markeringen. Maar deze producten kunnen wij ook op andere plaatsen aanbrengen dan op de openbare wegen. Zo kunnen wij onder andere ook markeringen aanbrengen in jouw bedrijfshal of kunnen wij op stations markeringen aanbrengen die daar benodigd zijn. Mocht je een bedrijf hebben en vinden dat er geen veilige oversteekplaats is bij jouw ingang. Dan kunnen wij jou ook hiermee helpen. Wij hebben namelijk verschillende technieken die wij kunnen toepassen bij een oversteekplaats. Denk aan een lichtstraal, detectie of andere opvallende technieken.

 

Contact opnemen

Mocht je in contact willen komen met ons om het een en ander te regelen voor de veiligheid omtrent jouw bedrijf? Dan kan je ons altijd bereiken op ons telefoonnummer. Je kan ons voor alles bellen. Of dit nu een oversteekplaats is of wegmarkeringen op jouw bedrijventerrein. Wij zijn tot van alles in staat!