Een gebarsten ruit door een bal of door de snelle verandering tussen warmte en kou. Het kan iedereen en elk huis gebeuren en wij begrijpen als geen ander dat je daar niet blij van wordt. Wij helpen graag mensen die hun glas willen vervangen door hogere kwaliteiten glas. Wij leveren het glas op maat, dat wil zeggen een gepaste afmeting, dikte en indien gewenst kleur. Een groot voordeel om je glas te vervangen zit hem in het dubbel glas. Door dubbel glas blijft de warmte langer binnen en kan de kachel eerder uit. Dit kan wel tot €150 per jaar besparen aan energie kosten.

Glas dat wij aanbieden

Er zijn diverse soorten glas waar een klant uit kan kiezen bij ons. Elk soort glas heeft ook weer zijn eigen unieke eigenschappen die per huishouden van belang kunnen zijn. Zo hebben wij HR++, figuur-, hard-, isolatie-, zonwerend- en veiligheidsglas. Wij meten de boel op om een perfect om maat stuk glas aan te leveren en deze te plaatsen waar nodig. Het oude glas vervangen voor het nieuwe is een dagelijkse bezigheid van ons en kunnen we binnen enkele minuten voor je hebben gerealiseerd.

Hoe we te werk gaan

Allereerst krijgen we van onze klanten de vraag of we het glas kunnen vervangen. Wanneer we deze aanvraag binnen hebben gehad nemen we contact met je op en komen we bij je langs om een precieze afmeting te maken van het glas. De wensen worden daarna met je besproken zoals dikte en kleur. Wanneer hier overal een akkoord op is gaan wij in onze fabriek aan de slag. Binnen enkele dagen hebben wij het glas wat je zoekt en kunnen we het glas vervangen. Interesse in onze diensten? Pak dan de telefoon en neem contact met ons op! Of kijk nog even rustig op onze website voor alle info.