Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Helende Werking Edelstenen

Helende Werking Edelstenen

D enige reden waarom stenen mensen door de geschiedenis heen aantrekken, zijn niet de kleuren, de opvallende lichten die ze uitstralen of de waarde die ze financieel dragen; Volgens veel experts komen deze stenen ook mensen ten goede bij het oplossen van mentale en fysieke problemen.

Medicinale stenen die in verschillende delen van de wereld worden gevonden, hebben veel onbekende voordelen. Vooral met de energie die het geeft, kan het voor veel ziekten genezen. Dus, welke stenen zijn goed voor wat? Hier zijn de voordelen van stenen voor het menselijk lichaam en de geest …

De voordelen van edelstenen …

1) Maansteen: het is goed voor been- en rugpijn en krampen. Het verheldert je onderbewustzijn, geeft je de mogelijkheid om te spreken, stelt je in staat je gevoelens en gedachten op een comfortabele manier te uiten.

2) Aventurijn : Het heeft positieve effecten op de hartpancreas, milt en longen en zorgt voor balans tussen lichaam en geest.

3) Smaragd: Het is bekend dat het het immuunsysteem en het zenuwstelsel, het hart, de lever en de nieren versterkt. Het reinigt je lichaam en ziel en brengt emotioneel in evenwicht. Het is een symbool van oprechtheid en loyaliteit. Het stelt de gebruiker in staat een hoge wil te hebben en de moeilijkheden waarmee hij wordt geconfronteerd te overwinnen. Het geeft moed en zelfvertrouwen.

4) Jaspis: het versterkt de inwendige organen en het spijsverteringssysteem. het geeft veel energie en geeft je een sterk gevoel. Het is het symbool van geloof, loyaliteit, liefde en respect.

5) Topaas: Een andere naam voor Topaas Steen staat bekend als Gele robijn. Een van de namen die aan deze steen wordt gegeven, is de naam Love Stone. Het verwijdert wrijving tussen geliefden. Het onthult iemands artistieke aspecten. Het is goed voor oogziekten.

6) Turkoois: Turkoois, bekend als de geluksstenen, zou jarenlang goed zijn voor bloeddruk en hartaandoeningen. Turkoois, waarvan wordt gezegd dat het angst opwekt, helpt volgens sommige experts ook om zichzelf beter uit te drukken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top