Wanneer u een bedrijfspand gaat verkopen of verhuren, moet er een geldig energielabel te vinden zijn. Dit moet gedaan worden door specialisten die voor u een Energielabel bedrijfspand op kunnen stellen. Over een paar jaar is het verplicht voor ieder bedrijf om een geldig energielabel te hebben. Dit geldt echter wel voor bedrijven die groter zijn dan 100m2. Deze bedrijven moeten dan minimaal energielabel C hebben. Het label wordt berekend uit een energie index. Dat is het getal die gekoppeld staat aan de energieprestaties. Hierbij staat label A voor de beste energieprestaties. Aan de andere kant staat label G voor de slechtste energieprestaties. Wilt u advies van ons over het verbeteren van deze labels? Dan staan we graag voor u klaar.

Een Energielabel bedrijfspand helpt u om duurzamer te worden

Wanneer u een Energielabel bedrijfspand aanvraagt kunt u gaan werken aan het verduurzamen van uw bedrijfspand. Wij leveren voor u op die manier maatwerkadvies zodat u uw pand kunt optimaliseren. We beginnen met een vooronderzoek, hierbij wordt er een voorlopig label opgesteld. Later bepalen we welke maatregelen nodig zijn om dit label te verbeteren. Dit is een proces die u zelf moet ondergaan. U kunt zo zelf te werk gaan aan een duurzaam bedrijfspand. Dit is niet alleen leuk, maar dit levert u ook geld op aan het eind van de rit. Op verzoek van u kunnen we ook aanpassingen doen aan uw pand. Dit heeft vaak te maken met extra isolatielagen in muren aanleggen. Maar hiervoor kunnen we samen plannen opstellen.

Uw partner

Wij willen graag uw partner zijn in het Energielabel bedrijfspand. Samen kunnen we een mooie samenwerking aangaan om uw pand duurzaam te maken. We zijn een gecertificeerde partner waar u op kunt bouwen. Voor extra informatie over onze diensten kunt u altijd bij ons terecht. We horen graag van uw.