Bent u van plan een nieuwe schuur, loods, stal of hal te bouwen? Dat is een heel project dat u liever niet ieder jaar opnieuw doet. Daarom is het belangrijk dat het nieuwe project naar uw zin is en u daar goed over nagedacht hebt. Ook is het belangrijk dat de stal, loods of andere ruimte lang meegaat. Het liefst wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de nieuwe loods hebben staan. Hoe sneller hoe beter, want tijd kost immers geld. Hebt u dan weleens gedacht aan staalbouw? Staalbouw is een staalconstructie die snel opgebouwd kan worden. Zo is het mogelijk een snelle oplevering te realiseren. Dat zijn al een hoop voordelen.

Staalbouw nadelen en oplossingen

Iedere constructie heeft nadelen voor de één, wat voordelen voor de ander kunnen zijn. Bij staalbouw zijn er meer voordelen dan nadelen. Het enige nadeel is dat staal te maken kan krijgen met oxidatie. De veiligheid van mensen en dieren kunnen dan in gevaar komen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dat risico wil niemand lopen. AGB Bouw kan ervoor zorgen dat er geen oxidatie de staalbouw zal optreden. Dit doen zij door middel van staalconservering. Er zijn verschillende manieren van staalconservering. Staalconservering kan door thermisch verzinken, stralen, poedercoating of natlakken. AGB Bouw wil tijdens het bouwen dus zeker aandacht voor de veiligheid van de constructie.

 

Staalbouw door AGB Bouw

AGB Bouw is onder andere gespecialiseerd in staal. Van het ontwerp tot de oplevering kunnen zij voor u uitvoeren. AGB Bouw ontwerp en levert de benodigde staalconstructies, het plaatsen en monteren en niet te vergeten de afwerking. Natuurlijk wordt hierin duidelijk overlegd en zal er rekening gehouden worden met het budget dat u in uw hoofd heeft. Naast staalbouw kunt u bij AGB Bouw ook terecht voor betonbouw, asbestsanering, wand- en dakplating. Neem gerust contact op en vraag naar een vrijblijvend adviesgesprek.