Steeds meer mensen zijn bezig met het verbouwen of aanpassen van hun keukens. Met als gevolg dat er een stijgend tekort is aan vakmannen. Niet alleen zorgt dit voor hele lange wachttijden. “Als u nu besteld, dan kunnen we rond kerst over vijf jaar bij u aan de slag”, klinkt ludiek, maar bijna realiteit. En dan nog een week lang geen gebruik kunnen maken van uw keuken! Maar wat als u uw keuken kunt laten renoveren binnen één dag?

“Door renovatie zijn er minder sloopwerkzaamheden in uw keuken.”

Keuken renovatie

Een voorbeeld van een gerenoveerde keuken.

Wij gingen op bezoek bij Peter Peperkamp, eigenaar van Peppper in Apeldoorn. Bij dit bedrijf hebben ze ervaring met renovatie van keukens, binnen één dag! Een keuken renovatie is soms een betere oplossing dan het plaatsen van een nieuwe. Dit kan met verschillende factoren te maken hebben, één van deze factoren is de staat van de basis. Het kan zijn dat de keuken ongeveer tien jaar geleden is geplaatst. In zo’n geval kan een renovatie van de keuken ervoor zorgen dat deze weer modern en er goed uitziet. Door renovatie zijn er minder sloopwerkzaamheden in uw keuken. Dit betekent dat u uw keuken dezelfde dag nog weer kan gebruiken.

“Naast renovatie leveren we ook volledig nieuwe keukens van hoge kwaliteit.”

In sommige gevallen is het verstandiger om een keuken niet te renoveren. Naast renovatie leveren we ook volledig nieuwe keukens van hoge kwaliteit. In elk geval komen wij eerst bij u thuis langs voor een persoonlijk gesprek. Wij kunnen op deze manier de huidige staat van de keuken controleren. Want wij verwachten van onszelf altijd de hoogste kwaliteit, door het gebruik van gerenommeerde merken, voor een concurrerende prijs. Bij een nieuwe keuken maken wij een 3D afbeelding van de nieuwe situatie. Zodat de klant altijd een duidelijk beeld krijgt van wat ze van ons kunnen verwachten.