Wij zijn een Orthopedisch schoenmaker. Wat houdt dit dan precies in en wat doen ze? In het volgende gedeelte laten we graag alles zien van wat wij doen en hoe we te werk gaan. Het is namelijk belangrijk dat u goed weet wat wij doen, zo ziet u de toegevoegde waard van onze diensten en producten. Wij zijn een schoenmaker die u helpt bij voetproblemen, zoals aandoeningen zoals hielspoor De schoenen en zolen die wij maken, zullen we helemaal maken naar uw wensen. Sterker nog, naar de stand van uw voeten. Zodat u maximaal comfortabel kunt genieten van lopen. Lopen is fijn, wanneer u geen pijn meer heeft.

Maak een afspraak bij de Orthopedisch schoenmaker

Wij als Orthopedisch schoenmaker, gaat met liefde en passie te werk. Hiermee bedoelen we dat we alles voor u zullen inrichten. Wanneer u een afspraak bij ons plant, begint dit met een goede kop koffie. Dit is natuurlijk pas de start. Daarna gaan we uw voeten opmeten en bespreken we de uitkomsten. Zo kijken we naar de voetstand en daarmee maken we precieze afmetingen. Maak via onze website een afspraak en geniet van advies op maat over uw voeten.

Maatwerk voor u

Het is belangrijk voor ons als Orthopedisch schoenmaker dat u het juiste advies van ons krijgt. Zo bereiden we u alvast even voor op wat voor advies er komt. Allereerst nemen we graag voor u waar wat de juiste hakhoogte is en laten we zien wat de juiste functie van uw voetbed heeft. vaak lopen mensen verkeerd. Meen contact op en we delen graag onze expertise. Wanneer u echt resultaat wilt zien in uw lopen, kunt u altijd bij ons aankloppen. We willen u altijd graag helpen en laten u graag op uw gemak voelen bij onze werkwijze. We hopen u snel te zien.