Het omhoog en omlaaghalen van verschillende goederen is flink wat werk. Daarom hebben we de opvoerelevator. Door deze handigheid zijn verschillende bulkmaterialen goed omhoog en naar beneden te bewegen. We vervoeren hiermee bulkmaterialen zoals graan, kunstmest en allerlei poeders. We hebben ze voor u beschikbaar voor verschillende toepassingen en ze zijn makkelijk aan te leveren. Wanneer u het wenst, kunnen we deze ook op maat voor u maken. Tackel het probleem van vervoer van zware bulkproducten en neem onze lift. Onze machines komen gelukkig allemaal uit de voorraad en op die manier zijn ze voor u te leveren. We hebben onszelf door de jaren heen goed ontwikkeld. Inmiddels bestaan we als sinds 1966 en daarmee zijn we uw specialist op gebied van deze machines.

Opvoerelevator voor u gemaakt

Zoals we net al vertelde hebben we verschillende soorten van de opvoerelevator. Eentje daarvan wordt ook wel de opvoerband genoemd. Dit is vaak de variant die gebruikt wordt. Dit is de lichte variant van deze lift. Deze wordt vaak gebruikt in de agrarische sector. Daarmee is hij eenvoudig in te zetten in deze sector. Voor zwaardere producten zijn sterkere banden beschikbaar. Op die manier weet u zeker dat deze te gebruiken is voor uw producten. Door de jarenlange ervaring is de juiste kennis in huis als het gaat om deze banden. Zo kunnen we voor ieder product de juiste band maken. Wij voorzien u graag voor de meest complete oplossingen als het gaat om deze machines.

 

Verschillende types en voorraad

Wanneer uw maat er niet bij zit, kunenn we voor u altijd speciaal een opvoerelevator maken. De meest hebben we daarentegen wel in ons magazijn liggen, maar er zijn er ook een aantal die we nooit hebben liggen, omdat ze niet zo vaak worden besteld. Ga voor meer informatie naar onze site. We hopen u snel te helpen aan een geschikt apparaat.