Wanneer u een voetafwijking hebt kunt u dit vaak eenvoudig vakkundig oplossen. Dit kan bij ons dus ook! Wij gaan altijd voor vakkundige metingen en goede afwerkingen. Op die manier worden het echte plezierzolen. Laat bij ons Steunzolen aanmeten en geniete van goede zorg voor uw voet. Wilt u meer weten over ons aanbod, kunt u altijd even terecht op onze site. Ook is het mogelijk om ons te bereiken. Maar eerst meer over deze zolen.

Hoe werkt het, steunzolen aanmeten

Wanneer u steunzolen aanmeten wilt doen bij ons, kunt u dit goed doen. Het kan voor u een enorm verschil maken in uw dagelijks leven. Dit is natuurlijk erg fijn als u dagelijks veel loopt. Aan de andere kant kunt u er ook last van krijgen wanneer u niet heel veel loopt, het is gewoon niet fijn om dit te doen. Via onze website kunt u direct deze zolen laten aanmeten. Het is belangrijk bij bepaalde aandoeningen dat uw voeten goed staan. Op de lange termijn kan u hier echt veel last van krijgen. De zonen geven u veel steun bij het voetskelet door de speciale inleggers die we zelf hebben ontwikkeld. U kunt aan de aandoeningen denken, zoals hielspoor, enkelklachten, maar ook rugklachten kunnen een oorzaak dragen die veel lager licht.

Welke schoenen zijn het meest gangbaar met deze zolen

Wanneer u nieuwe schoenen heeft gekocht, is het verstandig dat deze is met een uitneembare zool. Laat deze steunzolen aanmeten en leg ze dan direct in uw nieuwe schoenen. Deze zolen zijn vaak best wel dik en ze zijn natuurlijk naar uw wensen afgestemd. Wanneer u de zool van de schoen eruit haalt, kan de steunzool het direct vervangen. Er zijn verschillende dingen waar u op moet letten. Deze kunt u allemaal vinden op onze site. We willen u ook graag telefonisch helpen.