Wat steeds meer speelt bij verschillende scholen is het vinden van Passend onderwijs. Wanneer onderwijs helemaal is geïmplementeerd binnen de school is het belangrijk om te evalueren. Scholen vinden het tegenwoordig ook steeds belangrijker om te blijven ontwikkelen. Zo moet er gekeken worden naar wat er verder allemaal moet gebeuren en wat er kan gebeuren. Zo moet er nagedacht worden over dingen als: wat is de ondersteuningsbehoeften van het onderwijs wat net is ingevoerd. Vaak worden deze dingen bekeken vanaf strategisch oogpunt. Schoolbestuurders gaan hier naar kijken en ook naar positie in de wijk. Zo kan er worden ontdekt wat voor mensen in de omgeving wonen en waaraan deze kinderen eventueel behoefte aan hebben.

Diensten die wij leveren in combinatie met Passend onderwijs

Wij bieden een heleboel verschillende diensten aan die één ding gemeen hebben. Dat is he verbeteren van Passend onderwijs. Zo hebben we een dienst die ingaat om de impuls en kwaliteitsontwikkeling van een team. Deze gaat over het stevig positioneren van de school. Dus hoe creëer je je eigen onderscheidende vermogen. Ook is er een cursus die zich richt op het denken over onderwijsbehoeften in een groep. Deze kunnen namelijk er verschillen. Sinds een tijdje hebben we ook een cursus die zich richt op het boven schoolse leidinggeven. U kunt ook een cursus volgen over het evalueren van strategische kwaliteitsbewaking. Daarbij kijken we met elkaar hoe we bepaalde samenwerkingsverbanden aan kunnen gaan om kwaliteit te handhaven. Ook kunnen wij u meer leren over de inrichting en versterking met de gemeenten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dan kunnen wij u altijd te woord staan over onze services. Ook kunnen wij u daarbij adviseren over de geschikte cursus voor uw school. Vaak zijn namelijk niet alle integraties nodig om uw strategische denkwijze over passend onderwijs te vergroten.