Er zijn bij ons maar liefst 12 bowlingbanen beschikbaar. Er kan hier vanop gebowld worden en daarnaast zijn er nog een aantal junglebanen die beschikbaar zijn voor de allerkleinste. Kom daarom eens gezellig een keertje Bowlen Utrecht bij ons. Het is al jaren een hele leuke avondbesteding van veel mensen in het weekend. We kunnen hier nu direct een mooie avond van maken met verschillende activiteiten die hieraan gekoppeld worden. Zo kunt u bij ons heerlijk eten.

Heerlijk eten bij Bowlen Utrecht

Er zijn veel mensen die bij ons langskomen die naast Bowlen Utrecht ook heerlijk bij ons komen eten. Het voordeel hiervan is dat u na of voor het bowlen lekker kunt eten. We hebben verschillende deals gemaakt waaruit u kunt kiezen. Zo hebben we een 1-2-3 deal. Deze houdt in dat u 3 uur lang kunt genieten van onbeperkt drankjes en daarnaast ook 2 uur kunt steengrillen. Daarbij is het ook de bedoeling om een uurtje te komen bowlen bij ons. Ook is er een XL-deal waarbij u heerlijk kunt eten en daarna nog een uurtje kunt bowlen. Maar zeker die eerste deal waar wij het over hadden, valt heel erg in trek bij veel mensen. Een voordeel dan weer van de XL-deal is dat er lang geborreld kan worden. Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze diensten, raden we aan om even contact met ons op te nemen. Neem vandaag nog contact op met ons en geniet van een heerlijke avond vol lekker eten en drinken. Ook het bowlen daarbij is leuk.

Van de steengril naar een strike

Alles in een, daar houden we wel van bij ons. Bowlen Utrecht is een van de leukste bowlingcentra ’s. Kom daarom gewoon een keer een avond langs. We hopen snel een keer een bal met elkaar te gooien.