De combinatievloer is tegenwoordig niet meer weg te denken in de bouwsector. Onze vloeren zijn de afgelopen jaren enorm verbeterd. Dit was wel erg nodig aangezien er veel is veranderd in de bouwsector. Zo zijn er veel strengere regels gekomen als het gaat om veiligheid, maar ook andere dingen zijn aangepast. Tegenwoordig is onze vloer uniek in Europa omdat die van ons helemaal is aangepast naar de huidige markt en daarbij hoogwaardige isolatiewaarden heeft en een perfecte aansluiting. Deze vloer is ook alleen bij ons verkrijgbaar in de hoogste kwaliteit. Dat vinden wij vooral erg bijzonder. Dankzij meervoudige lambda techniek zitten er drie EPS in een element.

Hoge isolatiewaarde met een combinatievloer

Naast de voordelen die we hierboven hebben genoemd is een combinatievloer die wij leveren erg hoog als het gaat om isolatiewaarde. Door deze EPS zal er een hoog vulelement worden toegepast op de bedrijven. Door de spanningen onder de vloer zal deze ook perfect aansluiten. Onderling vloerveld aansluiten in nu eenmaal erg belangrijk voor veel vloeren. Op die manier zul je veel minder kieren in de vloer hebben. Dit is erg belangrijk wanneer je een kruipruimte hebt die geen ventilatie heeft. Eigenlijk is ons eindresultaat een samenwerking tussen meerdere partijen. Bij ons op de website staan ook voorbeelden van vloeren die vier componenten bevatten. Zo bestaat deze uit liggers van beton en vulelementen. Maar ook uit een wapeningnet en nat beton. Dit is een sterke combinatie allemaal bij elkaar.

Wanneer voor u geschikt?

Misschien denkt u: wanneer is deze combinatievloer voor mij geschikt? Dat is natuurlijk helemaal aan u, maar om u voor te zijn is in de volgende combinaties het een geschikte optie: bij de bouw van een vrijstaande woning, een huis met moeilijke funderingsplannen, bij een uitbouw of binnen een bestaande toestand. Ook wanneer er een snelle levering noodzakelijk is, is dit erg handig.