Een origineel kraamcadeau voor een baby en mama’s en papa’s is niet altijd even makkelijk te vinden. Gelukkig maakt The Wish Label het een stuk makkelijker voor jou. In deze webshop vind je originele en gepersonaliseerde kraamcadeaus met naam. Zo weet je zeker dat je een uniek cadeau geeft.

Handgemaakte cadeaus in Nederland

Je wil de ontvanger blij maken met een persoonlijk cadeau dat hij of zij nog niet eerder heeft ontvangen. De zoektocht hoeft helemaal niet lang te zijn, want dan kies je voor een gepersonaliseerd cadeau van The Wish Label! Wat dacht je van een houten geboorteposter, waarop de naam, datum, gewicht, lengte, tijdstip en geboorteplaats worden vermeld? Ook leuk voor tijdens de kerstperiode is een luxe kerstbal met naam, waarbij je zelf de kleuren van de kerstbal, het lint en de naam kunt uitkiezen. Zo heb je een leuke herinnering die ieder jaar weer in de kerstboom wordt gehangen. Maar je kunt ook kiezen voor een kant-en-klare brievenbuscadeau met daarin schattige sokjes, een bijtring, een mobile voor boven het babybedje of leuke lampjes voor op de kinderkamer. De categorie van gepersonaliseerde kraamcadeaus is zeer uitgebreid en wordt met de hand gemaakt in Nederland. De producten worden dus niet geïmporteerd uit andere landen, maar gewoon zelf gemaakt. Wel zo leuk en hartstikke uniek!

Snelle levertijd

Hoewel het over het algemeen een korte tijd kan duren voordat je op kraambezoek langs kunt gaan bij de nieuwe ouders van de baby, is het wel fijn als het kraamcadeau zo snel mogelijk thuis wordt bezorgd. Bij The Wish Label zijn de productietijden van de originele kraamcadeaus erg kort. De cadeaus worden in een eigen studio in Nederland gemaakt en er kan daarom snel geschakeld worden om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Wil je het cadeau of cadeaupakket voor een geboorte direct bij de ontvanger laten bezorgen? Ook dat is mogelijk! Je kunt ervoor kiezen om het mooi in te laten pakken in een vrolijke cadeaudoos die rechtstreeks naar de ontvanger wordt gestuurd.

Maar, een cadeaupakket is niet compleet zonder een persoonlijk kaartje met lieve boodschap. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kaartjes en jouw eigen boodschap achterlaten die op het kaartje wordt geprint. Super makkelijk dus, en deze persoonlijke touch maakt echt het verschil voor de ontvanger.