Lego doet het goed onder kinderen. Ieder kind kan middagen zoet zijn door te spelen met lego. Zij kunnen hun fantasie en creativiteit erin kwijt. Sinds 2011 is er weer een nieuw speelconcept op de markt van de lego. Lego Ninjago. Lego Ninjago is geschikt voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Lego Ninjago is er in verschillende uitvoeringen: speel- spaar- en bouwelementen.

Daarnaast zijn er games die gekoppeld zijn aan lego Ninjago. Voor veel kinderen is dat al helemaal leuk. De werkelijkheid gecombineerd met spel en uitdaging. De kinderen kunnen de games dan naspelen of nabouwen. Het gamen wordt dan gekoppeld aan het eigen spel, wat goed is voor de kinderen. Voor kinderen is het namelijk niet goed als zij steeds achter de computer zitten, terwijl dat wel steeds meer gebeurt tegenwoordig. De combinatie stimuleert kinderen om weer te spelen met echte lego.

 

Het verhaal en de uitdaging van lego Ninjago..

In de wereld van lego Ninjago zijn slangenstammen waar tegen gevochten moet worden. Zij willen de wereld veroveren, maar dat laat jij natuurlijk niet gebeuren. Ga de strijd aan en zorg dat je uit de gevangenis komt. Meester Sensei Wu leert je de vechttechnieken en heeft jouw hulp hard nodig. Wees een echte Ninja. Spaar alle sets!

 

Lego Ninjago van ASK-Bricks24

ASK-Bricks24.nl is een webshop met alle soorten lego. Alle nieuwe onderdelen en series zijn hier te krijgen. Lego Duplo, Lego Knights en Hard to Find sets. Door het zoeksysteem vindt u bij ASK-Bricks24 snel wat u nodig heeft. Met één druk op de knop krijgt u alle sets van een bepaalde serie te zien. Ontdek het voordeel van online lego kopen. Wanneer u de lego voor 15.30u besteld, heeft u deze de volgende dag al in huis. Last minute een cadeautje regelen? Dat is met ASK-Bricks24 geen probleem!