Dat valt wel mee, zal je denken; op internet heb ik zo een kinderboek gevonden! Dat klopt, als je weet wat je zoekt. Als je niet weet wat je zoekt, en liever door het aanbod wilt grasduinen alsof je bij de boekhandel bent, dan kan het vinden van het juiste kinderboek behoorlijk frustrerend zijn.

Kijk dan eens op www.kinderboekenkado.nl daar vind je vele kinderboekenklassiekers én kadootjes van de karakters uit de bekendste kinderboeken. Door de indeling van de webshop heb je een duidelijk overzicht wat er zo al beschikbaar is. Zo vind je snel en eenvoudig kinderboeken, speelgoed, servies, ansichtkaarten en kinderkamerartikelen van o.a. nijntje, Pluk van de Petteflet, Jip en Janneke, Dikkie Dik,  Dribbel…….

Mocht je dan toch iets specifieks zoeken, dan zijn daar altijd de filters aan de linkerkant die je direct naar het juiste artikel wijzen. Zo makkelijk heb je nog nooit een kinderboek kunnen kopen!

 

Kinderboek + kadootje

Uiteraard kun je op het internet vele prima kinderboekenwinkels vinden. De meeste verkopen echter alleen boeken, terwijl er rond de kinderboeken nog zoveel leuke andere artikelen verkrijgbaar zijn! Rond de populaire titels zijn er vaak ook de leukste knuffels, speelgoed en spellen te koop. Op kinderboekenkado.nl kun je deze leuke accessoires er meteen bijbestellen. Bovendien wordt de wereld van het kinderboek groter voor je kind en gaat het nog meer leven wanneer hij/zij naast het voorlezen weer in contact komt met het karakter d.m.v. een spel of knuffel. En niet te vergeten; kinderen vinden een boek best leuk om cadeau te krijgen, maar een knuffel toch net iets meer…..

Op de webshop vind je altijd een geschikt kraamkado of een cadeau voor een kinderfeestje, daarmee breng je meteen de gelukkige in contact met de wereld van het boek. En zoals je weet is lezen supergoed voor de ontwikkeling van je kleintje!

 

Van voorlezen naar AVI

Er komt een moment dat je kind zelf gaat lezen, in plaats dat het alleen nog maar voorgelezen wordt. Dan komt het AVI-systeem om de hoek kijken; het systeem waarmee je eenvoudig boeken kunt vinden die passen bij het leesniveau van je kind op dat moment. Het AVI niveau wordt door de basisschoolleraren vastgesteld en wordt teruggekoppeld naar de ouders. Op de webshop kun je eenvoudig alle boeken per AVI terugvinden met behulp van de filters.

Kinderboeken-illustraties op je muur

De tekeningen in kinderboeken zijn vaak prachtig, en gemaakt door geweldige kunstenaars als Dick Bruna, Fiep Westendorp, Marije Tolman, Charlotte Dematons, Leo Timmers en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Diverse merken hebben hiermee geweldig decoratieve artikelen voor de kinder- en babykamer ontwikkeld. Met de beschikbare accessoires die er te koop zijn kun je bijna je hele kinderkamer inrichten; van muurstickers, posters en kinderkamerbehang in verschillende maten en vormen (en zelfs op maat), tot verlichting. Vooral de muurstickers zijn een aanrader; deze kun je op den duur ook weer makkelijk verwijderen als je kleintje zo klein niet meer is……..

Neem snel een kijkje op www.kinderboekenkado.nl, bestellingen worden binnen een dag bezorgd(mits besteld voor 16:00) en gratis verzonden vanaf € 30,-.