Hoera! Je bent verhuisd en gaat nu je nieuwe woning inrichten. Aan de ene kant natuurlijk een grote kostenpost, maar ondertussen ook gewoon ontzettend leuk om te doen. Maar omdat het dus zo’n grote kostenpost is wil je natuurlijk wel dat het goed gebeurt. Daarom geeft Meubels Waddinxveen je een aantal tips waarop je moet letten bij het aanschaffen van nieuwe meubelen.

Meet de ruimtes op voor je op pad gaat

Niets is zo vervelend als thuiskomen met de meubel van je dromen en er vervolgens achter komen dat het qua ruimte niet in de woning past. Je moet vervolgens weer het meubelstuk terugbrengen of terugsturen, wat voor een hoop extra tijd en gedoe zorgt. Erg zonde dus. Vergeet niet naast je woonruimte ook de ruimte van de entree op te meten. Een meubelstuk kan natuurlijk wel in de ruimte passen, maar het moet ook nog naar binnen kunnen. Bij Meubels Waddinxveen adviseren we je over de meubels, ook wanneer het om de ruimtelijkheid gaat.

Kies een kleurstijl

Je gaat goed voorbereid op pad als je een kleurstijl maakt een meeneemt tijdens het shoppen. Zo kan je je eigen kleurstijl tegen de meubels aanhouden. Je ziet dan direct of het bij jouw smaak en jouw interieur past. Heb je geen idee hoe je een kleurstijl maakt? Geen probleem, Meubels Waddinxveen helpt je er graag bij.

Kom naar Meubels Waddinxveen voor meubels met veel opbergruimte

Natuurlijk moeten jouw meubels mooi zijn, maar de functionaliteit is ook belangrijk. Wil je vooral veel opbergen in jouw kast, of staat hij er puur als decoratie? Als Meubels Waddinxveen willen we je graag de tip meegeven om je niet te vergissen in de opbergruimte die je nodig hebt. Zo voorkom je dat je bijna verplicht afstand moet doen van spullen die je bij meer opbergruimte nog in je bezit had gehouden.

Ga voor de kwaliteitsmeubels van Meubels Waddinxveen

Dit zal iedere meubelverkoper je aanraden, omdat dit ook hun eigen verkoop stimuleert. Toch zit er een grote kern van waarheid in. Een meubelstuk dat je na een aantal jaar moet vervangen kost vaak meer geld dan één keer een meubelstuk te kopen dat lang meegaat. Daarnaast draag je zo bij aan duurzaamheid, een belangrijk thema in de wereld waarin we leven. Heb je nog meer tips nodig? Kom langs Meubels Waddinxveen voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek!