Het bezitten van een luxe jacht is voor veel mensen een droom. Echter is een jacht vrij prijzig en is dit niet voor iedereen weggelegd. Hierdoor zien ook veel mensen het als een droom die bijna niet haalbaar is. Nou zorgen wij ervoor dat je in ieder geval het gevoel kan ervaren van het hebben van een jacht. We hebben luxe motorjachten te huur tegen een betaalbare prijs. Elek jacht brengt zijn eigen uitstraling en sfeer mee waarmee je lekker over de golven kan varen. Lees in dit artikel meer als je het gevoel wil beleven van het varen op een jacht.

Gemachtigd om te varen

In Nederland is het verplicht om een vaarbewijs te bezitten, wanneer je boten bestuurt vanaf 15 meter en met een hogere snelheid dan 20 km/u. Bij ons is dit niet het geval.  We hebben bijvoorbeeld een luxe motorjacht te huur die onder deze afmetingen valt waardoor je zonder vaarbewijs de jacht mag besturen. Het is wel een pre om een vaarbewijs te hebben zodat je zo min mogelijk regels overtreedt. Wat wel een must is, is dat je minimaal 3 jaar ervaring moet hebben in het besturen van een jacht van een soort gelijke grote.

Reserveringen & betalingen

Via onze website kan je één van onze jachten huren op de gewenste datum. Op de kalender zal ook aangegeven staan tot wanneer de luxe motorjacht te huur wordt aangeboden. Wanneer je gereserveerd hebt krijg je van ons een boekingsbevestiging per mail. Wanneer je deze hebt geaccepteerd dien je binnen twee weken een aanbetaling over te maken op onze bankgegevens. Zodra de overmaking succesvol is afgerond, is de reservering definitief. Heb je verder nog vragen over ons aanbod of wat er inclusief bij de jachten inbegrepen zit? Kijk dan even op onze website verder en geef ons gewoon een belletje.