Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met heiwerken en grondverzet. We verhuren diverse machines die ingezet kunnen worden voor werkzaamheden in de bouw zoals een mobiele graafmachine. Of het nu gaat om hijsen, graven of transporteren, wij hebben de benodigde machines. Wil je weten welke machine het beste past bij een taak of weet je nog niet welke machine je nodig hebt? Lees dan ons artikel hieronder verder en wellicht kunnen wij je verder helpen.

Waarom kiezen voor de mobiele graafmachine?

De mobiele graafmachine heeft meerdere voordelen waardoor elke klus simpel is op te lossen. De graafmachines zijn voor wegenbouw en grote infrastructuur projecten inzetbaar. Ondanks dat de graafmachines als mobiel worden beschouwd, zijn deze jongens wel zo’n 5,5 tot 16 ton zwaar. Door de mobiliteit zijn ze wel makkelijk te transporteren en in kleine ruimtes beter in te zetten.
De mobiele graafmachine kunnen ook worden geleverd met een gekeurde overdrukcabine. Dit is volledig aan jouw of je dit er bij wilt. De machinisten die de machines besturen zijn allemaal standaard gekeurd voor het werken in verontreinigde grond.

Hulpstukken voor je graafmachine

De mobiele graafmachine is standaard uitgerust met bakken. Deze bakken zie je heel vaak bij wegwerkzaamheden en wordt vooral gebruikt bij het graven van kuilen of het verleggen van de grond. Naast de bakken zijn er ook nog speciale hulpstukken die kunnen helpen bij het baggeren en straten. Het maakt niet uit wat voor werkzaamheden je wil uitvoeren want wij hebben alle benodigdheden. De machinisten worden jaarlijks gekeurd zodat alles ook veilig te werk kan gaan. Wil je meer informatie over de mobiele graafmachine of heb je na het lezen van dit artikel ingezien dat je een ander soort machine nodig hebt? Twijfel dan niet en neem contact met ons op en hopelijk kunnen wij je zo snel mogelijk helpen.