Wanneer je op zoek bent naar catering voor jouw feest of een andere gelegenheid, kan je altijd bij ons terecht. Wij hebben vele soorten catering waarin wij jou kunnen voorzien van een heerlijke maaltijd, heerlijke bak koffie of een van onze andere mogelijkheden. Zo kan je onder andere een foodtruck of mobiele koffiebar huren bij ons. Hiernaast hebben we een thee bar en smoothie bar. Bij al deze soorten van catering kan je ook een barista inhuren die dan op locatie komt staan. Hij of zij heeft veel verstand van de koffies of andere dranken en kan jouw feest tot een waar succes maken. Daarnaast kan je met de foodtruck jouw gasten voorzien van een heerlijke maaltijd of lekkere hapjes. Wil je echt weten wat er allemaal mogelijk is bij ons? Bezoek dan vooral even onze website!

Een koffiebar huren en wat nog meer?

Wanneer je een evenement organiseert of een bedrijfsfeest is koffie altijd wel een goed idee. En wat is nu fijner en leuker dan een mobiele koffiebar huren voor zo’n gelegenheid? Door middel van onze koffiebar kan jij en je gasten genieten van een overheerlijke bak. Want naast koffie geven wij nog veel meer. Met onze barista zullen jouw gasten een onvergetelijke tijd tegemoet gaan. Ze zullen door middel van de gastvrije en ook professionele houding van de barista een heerlijke en ook prachtige bak koffie voorgeschoteld krijgen.

 

Vraag nu een offerte aan!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wat je allemaal bij ons kan huren naast een koffiebar huren? Neem dan even contact op met ons! Wij zullen je uitgebreid antwoord geven op je vragen. Daarnaast kan je veel van de informatie ook vinden op onze website. Naast koffies, voorzien wij jou en je gezelschap ook graag van smoothies met verse groenten, vers fruit of kruiden. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!