Wij zijn het accountantskantoor waar je altijd terecht kan wanneer je een accountant nodig hebt. Wij hebben namelijk vele expertises binnen onze organisatie. Zo hebben wij ook een expertise in overheidsaccountant. Wij hebben niet alleen een expertise hierin, maar hebben hier tevens ook vele jaren ervaring in. Wij kunnen dan ook vele taken op ons nemen, zoals verschillende controles uitvoeren. Voor de controles bijvoorbeeld werken wij aan de hand van een effectieve en vooral ook efficiënte controle-aanpak. Door de combinatie van deze twee bovenstaande factoren ontstaat er een afgewogen oordeel over bijvoorbeeld een jaarrekening. De controle bestaat daarnaast uit een procesgerichte en gegevensgerichte controle. Overal wordt grondig naar gekeken en tegen elkaar afgewogen. Bij ons zal je altijd een reëel beeld krijgen van de huidige situatie.

 

Wat doen wij naast overheidsaccountant

Naast overheidsaccountant kan je bij natuurlijk ook terecht voor vele andere kwesties op het gebied van accountancy. Zo kunnen wij voor jouw onderneming een accountantsverklaring opstellen of een onderwijs advies uitbrengen. Maar dat is het nog lang niet. Wij doen ook administratief werk, beoordelingsverklaringen, fiscale advisering, salarisadministraties en nog vele andere controleverklaring. Heb jij een accountant nodig? Dan is de kans heel groot dat je met ons een heel eind komt. Ben je bang dat wij niet in jouw branche actief zijn? Dan wordt je bang voor niks. Wij hebben namelijk een heel breed werkveld. Zo zijn wij actief binnen veel MKB gedrijven, de publieke sector, curatoren, onderwijsinstellingen, sportbonden, maar ook deurwaardes komen vaak bij ons.

 

Contact met ons

Wil jij ons in dienst nemen? Neem dan even contact op met ons. Wij zullen samen met jou gaan kijken waar onze hulp nodig is en wellicht waar je dit binnen jouw organisatie ook nog in kan zetten. Wil je liever nog meer informatie over onze diensten of branches? Bezoek dan even onze website!