Toen mensen vroeger bezig waren voor de theorie van hun autorijbewijs, hoefde ze niet heel veel te leren. Vaak werd het examen al in een keer behaald en staken de mensen er weinig tijd in. Tegenwoordig is dat wel anders. Er zijn niet alleen veel meer regels bijgekomen door de jaren heen, maar er zijn ook veel meer weggebruikers erbij gekomen. Dit leidt ertoe dat er meer orde moet zijn op de wegen, om gevaarlijke situaties of zelfs ongelukken te voorkomen. Hierdoor is het CBR haar eisen wat gaan verhogen en heeft zij besloten om het examen wat te verzwaren en strenger te zijn op de regels. Dit om uiteindelijk meer veiligheid te creëren op de wegen.

 

Schrijf je nu in voor onze theoriecursus

Wil jij toch in ene keer slagen voor je theorie? Neem dan contact met ons op! Wij verzorgen namelijk wekelijks een theoriecursus waarbij je kan aanschuiven en hierdoor in een keer je examen kan behalen. Niet alleen scheelt dit een hoop tijd om te leren, je kan ook veel geld besparen op je uitgaven aan bijvoorbeeld meerdere theorie examens. Wij zullen er samen met jou voor zorgen dat je helemaal wordt klaargestoomd voor het examen. Op de dag dat je bij ons de theoriecursus volgt, ga je ook nog het examen afleggen. Hierdoor heb jij de informatie nog vers in je hoofd en kan je snel de aangeleerde stof toepassen op het examen.

 

Meer informatie

Wil je graag eerst meer informatie over de theoriecursus? Of wil je graag lezen over de ervaringen van anderen die de cursus hebben gevolgd? Bekijk dan even onze website. Hier vind je alle informatie. Ook waar en wanneer de cursus wordt gehouden. Daarnaast kan je ook vele recensies lezen op recensiepagina’s die te vinden zijn aan de hand van Google. Natuurlijk kan je ons ook altijd bellen mocht dat nodig zijn!