Deuren openen gaat logischerwijs met een hendel of deurknop. Je voordeur hoort een goeie beveiliging te hebben dus moet de deur niet zomaar te open zijn ook al zit er een voordeurknop op. De voordeurknop heeft niet als functie om de deur te openen maar om als handvat te gebruiken wanneer je de deur dicht slaat. Dit handsvat is daar bevestigt omdat de voordeur vaak wat zwaarder is dan een normale deur in huis. Wanneer je vinger tussen de voordeur zit kan dit heel pijnlijk zijn en in het ergst geval ben je je vinger kwijt. Daarom hebben wij een flink assortiment in voordeurknoppen zodat iedereen veilig zijn deur kan dichtslaan.

Het hoeft geen knop te zijn

Bij een voordeurknop wordt er al snel gedacht aan het ouderwetse bolletje op de deur waar je de deur aan dicht trekt of open duwde. Tegenwoordig zie je allerlei vormen deurklinken dus niets iets te gek. Voordeurknoppen kunnen in alle vormen en maten worden gemaakt. zodat je een stijlvolle voordeur hebt om te laten zien in de wijk. Het materiaal waar de deurknop van is gemaakt is ook geheel aan jouw eigen voorkeuren. We kunnen gebruiken maken van rvs, aluminium, metaal, hout en koper. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de grote, het soort materiaal dat er voor de deurknop is gebruikt en de moeilijkheidsgraad in vormen. Al deze onderdelen bepalen de prijs maar zijn voor al onze klanten vaak goed betaalbaar.

Online showroom

In de tijd van corona begrijpen wij het volkomen als je niet zit te wachten op een fysieke afspraak. Daarom hebben wij een online tool waarmee je zelf je voordeurknop kan ontwerpen. Door middel van een foto van je voordeur te uploaden kan je ook nog is kijken of de vorm, kleur en soort deurbel past bij wat je woning.