Er zijn een aantal dingen in het leven waar je eigenlijk niet zo veel bij stil staat. Denk aan lopen, ademen, fietsen of je deur openen. Al deze dingen doe je vrijwel automatisch maar toch is het belangrijk dat je bijvoorbeeld je fiets onderhoudt anders kan je niet fietsen. Dit geldt ook voor een deur. Een voordeurknop heeft als functie om als veiligheid te dien voor je vingers. De voordeurknop is een handsvat die je kan gebruiken om de deur te besturen. Wanneer deze knop er niet is zal de kans groter zijn dat je vingers tussen de deur komen te zitten en dat doet veel pijn. Daarom hebben wij de mooiste voordeurknoppen van rvs voor jou.

Duurzaam is beter

Wat maakt een voordeurknop van rvs nou zo speciaal? Om te beginnen bij het duurzame aspect. Roestvrijstaal is een bepaald materiaal zoals aluminium dat niet snel roest of beschadigd. Hierdoor is de levensduur van een rvs voordeurknop velen malen groter dan die van een voordeurknop die niet van rvs. Dit is goed voor het milieu en op lange termijn ook goed voor je portemonnee. Hoe de knop er uit komt te zien is volledig aan jouw. Je kan ons telefonisch vertellen wat je wensen zijn maar je kan ook online een voorbeeld maken van wat je zoekt. Onze experts gaan dan aan de slag om een zo goed mogelijke imitatie op te zetten van je eigen ontwerp.

Prijzen

De prijzen van de voordeurknoppen verschillen heel erg op basis van jouw voorkeuren. Een moeilijke knop met vele vormen en details komt qua kosten hoger uit dan een simpel ontwerp. Het materiaal waarvan de voordeurknop van wordt gemaakt speelt ook een rol in de prijsindicatie. Een voordeurknop van rvs is meer duurzaam en bespaart je uiteindelijk geld maar het is bij aanschaf wel duurder dan de standaard versies