Het is een hele kleine detail in vergelijking met het hele plaatje, maar het is onmisbaar bij elke woning: de deurbel. Zonder dat je het door hebt wordt je deurbel vaker gebruikt dan je denkt. De klassieke deurbel laat zich altijd nog goed horen en doet een sprongetje terug in de tijd. In tegenstelling tot de deurbellen van nu, die elke melodie kunnen nabootsen maar soms niet goed hoorbaar zijn. Ben je aan het overwegen om weer die goede klassieke deurbel voor je huis te laten installeren? Lees dan snel verder en want wij hebben het aanbod dat bij jou past.

Klassieke deurbel of moderne deurbel

Het verschilt heel erg wat de wensen zijn met betrekking tot de deurbel. De jong volwassen of jongeren die net uitwonend zijn zullen meestal kiezen voor een moderne deurbel. Een deurbel met een camera, intercom en een leuk melodietje die afspeelt na het indrukken van de bel. De oudere doelgroepen zullen zich sneller vinden in de klassieke deurbel. Ten eerste is de klassieke deurbel gewoon veel beter te horen of je nu in de keuken staat of op zolder. Ten tweede zijn ouderen vaak niet zo thuis in de technologie, wat de moderne deurbellen al snel doen laten afvallen. Ten derde vertrouwen ouderen ook vaak de technologie niet. Wat als een inbreker binnen kan komen door de bel te ‘hacken’.

Deurbellen op maat

Voor iedereen die nog steeds overweegt om een klassieke deurbel te installeren hebben wij een extra service. Hoe de deurbel uit komt te zien is volledig aan jou! Wil je een ronde deurbel, een vierkante, rechthoekige of ga je helemaal terug in de tijd en ga je voor een trekmechanisme. Wij kunnen het allemaal voor je maken. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of kijk nog even op onze website voor meer mogelijkheden.