Goedkoopste cartridges en toners van Nederland!

Bij HeleGoedkopeInkt.nl garanderen ze de laagste prijzen en zeggen ze de goedkoopste cartridges en toners van Nederland te hebben. En het is nog echt zo ook!

Heel veel bedrijven en particulieren betalen nog steeds veel te veel op hun printkosten. Printen is nog steeds een belangrijk onderdeel van de dagelijkse bezigheden.

Waarom dan teveel betalen voor je inkt, cartridges en toners?

Ze leveren huismerkcartridges voor alle merken. Dus of je nu een HP, Epson, Canon, Samsung, Xerox, Dell, Brother, OKI, Lexmark, Konica Minolta of Kyocera printer hebt, dat maakt dus niet uit.

De goedkoopste cartridges en toners van Nederland vind je dus bij HeleGoedkopeInkt.nl

Het verschil in prijs t.o.v. het de originele cartridges en toners loopt op tot 50%.

Het verschil in prijs t.o.v. de “andere” leveranciers van huismerkcartridges loopt op tot 20%.

Betaal niet teveel voor je cartridges en toners, maar zorg dat je de goedkoopste cartridges en toners van Nederland koopt.

HeleGoedkopeInkt.nl geeft:

  • 1 jaar garantie op gebreken
  • Hoge kwaliteit huismerk cartridges en toners (Gegarandeerd!)
  • Bedrijven betalen achteraf
  • Snelle levering (vaak binnen 24 uur)
  • Niet goed, geld terug garantie

Om kennis te maken met HeleGoedkopeInkt.nl hebben ze op dit moment een kortingsactie.

Kennismakingskorting van 10% op het gehele assortiment.

De kortingscode hiervoor is: HGI10P

Ga je nu dan ook besparen op je printkosten door gebruik te maken van de goedkoopste inktcartridges en toners van Nederland?

Garantie van de printer bij het niet gebruiken van originele cartridges.

Heel vaak hoor je spookverhalen over dat leveranciers van printers geen garantie geven als je niet gebruik maakt van de originele cartridges en toners. Dit is natuurlijk onzin, aangezien de leveranciers NIET aan koppelverkoop mogen doen.

De garantie van een printer MAG NIET vervallen bij het niet gebruiken van de originele cartridges. Mocht het zo zijn, dat een leverancier toch zegt geen garantie te verlenen omdat je gebruik hebt gemaakt van huismerk cartridges en toners die je gekocht hebt bij HeleGoedkopeInkt.nl, mail ons dan om info@helegoedkopeinkt.nl en dan zullen wij contact opnemen met die leverancier voor jou.