Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Inspiratie van Oris horloges

Als je een horlogekenner bent dan heb je wel van deze naam gehoord. Het merk Oris is opgericht in Zwitserland in 1904 door Paul Cattin en Georges Christian, in het plaatsje Hölstein. En het merk staat erom bekend enkel mechanische horloges te produceren. Ze kochten een onlangs gesloten horlogefabriek en noemde het bedrijf naar een nabijgelegen beek, de Oris. Het bedrijf kende na de start een enorme groei en begon meerdere fabrieken in de buurt te kopen. Daarnaast bouwde het huizen en appartementen voor bestuurder en medewerkers.

Oris horloge bekend om hun unieke uitstraling

De horloges van Oris zijn uniek in hun stijl en vormgeving. Dit doordat de horlogemakers zich laten inspireren door veel verschillende facetten. Allereerst is er een collectie die is gemaakt voor het autoracen. Deze horloges worden onder andere geleverd aan het Formule 1 team van Williams. Sommige horloges zijn gebaseerd op racebanden, andere horloges zijn juist door de raceauto geïnspireerd.

Daarnaast is er de culturele inspiratie. Denk hierbij niet alleen aan kleuren, maar zelfs de muzikale invloeden komen terug in de horloges. Zo is er een horloge gecreëerd naar aanleiding van de muziek van de grote jazz ster Frank Sinatra.

Ook het duiken krijgt een speciale plaats binnen het horloge merk. Er zijn verschillende horloge goed met goed uitgeruste behuizing die soms wel tot 1000 meter diep in zee kunnen duiken. Daarnaast is er in deze horloges gewerkt met lichte wijzers op een donkere wijzerplaat, zo kun je ook diep onder water de tijd nog zien. Iets wat erg belangrijk is bij het duiken.

Als laatste heeft Oris een speciale luchtvaart collectie. Deze horloges zijn gemaakt om snel en simpel de tijd af te lezen. Dit omdat ook in de lucht elke seconde telt. Verder zijn deze horloges verkrijgbaar met een stalen of leren horlogeband.  Ook hier is gebruik gemaakt van sprekende kleuren en een duidelijke datumaanduiding. Zo zorg je ervoor dat je ten alle tijden up to date bent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top