Een gezamenlijke familie agenda app, die uw papieren zul vervangen.

Alle afspraken van uw kinderen en uw partner kan zorgen voor een onoverzichtelijke papieren agenda, dit kan leiden tot verwarring op sommige momenten. U kunt dit heel gemakkelijk oplossen met een gezamenlijke familie agenda app. Met Dayhaps is het mogelijk om een privé agenda aan te maken, maar het is ook mogelijk om een gezamenlijke agenda aan te maken. Dit kan zeer handig zijn voor u en uw gezin. Dayhaps kan gebruikt worden door jong en oud, door hun gemakkelijke interface is alles snel te vinden.

 

Hoe kan ik gebruik maken van deze familie agenda app?

U kunt deze app installeren op uw smartphone of tablet en het is mogelijk om hem te installeren op IOS en Android. Dit maakt het mogelijk om hem te delen op alle besturingssystemen. Als u de app installeerd hoef u zich eigen alleen nog te registeren om gebruikt te maken van de app. Na dat dit allemaal is gedaan kunt u gemakkelijk een agenda aanmaken. Dit doet u met de knop “Create Agenda”, die te vinden is in het menu. Eenmaal op deze knop gedrukt te hebben, komt u in een scherm waar u een naam aan de agenda kunt geven en indien u het fijn vindt, kunt u er ook nog een foto aan toevoegen. Zo kunt u gemakkelijk zien in welke agenda het staat met behulp van de foto. Na dit zult u een scherm zien met personen die u kunt uitnodigen in een goed, als u een privé agenda wilt maken dan kunt u deze stap overslaan. Mocht het zo zijn dat u een gezamenlijke familie agenda wilt maken dan kunt u de mensen uitnodigen die u in de agenda wilt hebben. Deze personen zullen dan een uitnodigen krijgen om bij de agenda te komen. Mocht het voor komen dat ze de app nog niet hebben dan is het mogelijk om hun een bericht te sturen met daar in een download link.

Het maken van een afspraak kunt u gemakkelijk doen door op de + knop te drukken, vervolgens kunt u dan de informatie invullen die nodig zijn voor de afspraak, tevens heeft u ook de mogelijkheid om een reminder te instellen. Als u een afspraak maak in een gezamenlijke agenda, dan zullen de andere gebruikers van deze agenda op de hoogte worden gesteld, zo kan er rekening mee gehouden worden. Tevens zal de reminder niet alleen bij u afgaan zal u dit instelt bij een gezamenlijke agenda afspraak. Dit kan gemakkelijk zijn voor een familie afspraak bij de tandarts of de verjaardag van oma.

De familie agenda die u voor de rest van uw leven kunt gebruiken. Het is mogelijk met Dayhaps.