Glaszetter in Den Haag

Heeft u glasschade? Glas is kwetsbaar, en door een klein ongelukje kan dit al snel breken. Denk aan een storm of een deur die door de wind ineens dichtslaat.

Graag wilt u hiervoor een erkende glaszetter inhuren die de schade verhelpt. SterGlas kan u daarbij helpen. Zij komen langs om de schade op te nemen, en zullen er alles aan doen om het glas zo snel en bekwaam mogelijk te vervangen.

De mogelijkheden van glas vervangen

Bij glasschade herstel komt er wel wat kijken. Indien het niet anders kan, omdat er bijvoorbeeld een andere maatvoering van glas in uw woning nodig is, plaatst de glaszetter een noodvoorziening. Neem bij glasschade altijd zo snel mogelijk contact op met glashandel Den Haag en vraag naar de mogelijkheden. Bij glasschade biedt SterGlas een professionele oplossing voor het definitieve herstel van kapotte ramen, en eventueel het kozijn of schilderwerk. Voor meer informatie kunt u terecht op de website. U kunt altijd bellen, de hulpdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar. Of u kunt gebruik maken van het contactformulier op de site. SterGlas biedt u een goede service tegen een scherpe prijs!

Glas stuk in Den Haag?

Bel dan SterGlas. Dan wordt er zo snel mogelijk een glaszetter naar u gestuurd, hij monteert het glas op de juiste wijze. Indien u losse scherven heeft liggen, dan kunt u deze het beste laten liggen. De glaszetters hebben de juiste middelen om deze veilig voor u op te ruimen. Een kapot raam is altijd vervelend, en het is zaak dat er zo snel mogelijk iets aan gedaan wordt. Voordat u tot schadeherstel overgaat, kunt u ook stilstaan bij de glassoort die u terug laat zetten. Een kapot raam kan een mooie gelegenheid zijn om uw raam en eventueel uw kozijn een opknapbeurt te geven, bijvoorbeeld dubbel glas. Hiervoor kunt u terecht bij SterGlas, de glasspecialist.